Fekecs Norbert az Érd FM 101.3 vendége

Fekecs Norbert az Érd FM 101.3 vendége

2021-10-02

U18-as csapatunk vezetőedzője, Fekecs Norbert vendégeskedett az Érd FM 101.3 sportműsorában, a Playoffban. Az interjú szombaton 13 és vasárnap délelőtt 10 óra után kerül adásba a helyi rádióban.

A Pecsuvácz Péter műsorvezetővel való beszélgetés fókuszában természetesen az idén alakult U18-as jégkorongcsapat eddigi teljesítménye áll. Fekecs Norbert tanítványai jelenleg a középmezőnyt jelentő hatodik helyen állnak a tabellán, ami egyben azt is jelenti, hogy jó úton járnak ahhoz, hogy kvalifikáljanak az osztrák hokibajnokságba. 

A szakember hokisai az első hét bajnokijukból hármat megnyertek, köztük idegenben verték az FTC Telekomot, de az első hazai talákozójukon is sikert tudtak aratni, méghozzá a Kanadai Magyar Hokiklub felett.

A rádiós interjú tehát szombaton 13 óra és vasárnap délelőtt 10 óra után is hallható az Érd FM 101.3-on, amely online is elérhető az alábbi linkre kattintva:

https://erdmost.hu/erdfm

A jövő hét folyamán a Spotify, az iTunes és az Anchor FM felületein is visszahallgatható lesz a Playoff című sportműsor teljes adása.

Jó szórakozást!