Hazai pályán ismét a csapat

Hazai pályán ismét a csapat

2019-04-30

A 2018/19-es jégkorongszezon utolsó U10-es és U8-as tornáját rendezték meg vasárnap az Érdi Jégcsarnokban. A négy-négy induló között természetesen ott voltak a Kárpáti Farkasok SE korosztályos csapatai is, akik mérkőzésről-mérkőzésre javuló teljesítménnyel örvendeztették meg a szurkolókat.

A reggel 9-kor kezdődött tornán a Kárpáti Farkasok U10-es korosztályhoz tartozó hokisai a White Sharks, a Szekszárdi Jégmadarak és a Sportországi Cápák együtteseivel csaptak össze.

A mérkőzéssorozat délben folytatódott, amikor a legfiatalabbak, azaz az U8-as korosztály tornája kezdődött. A „kisfarkasok” a Szekszárdi Jégmadarak, az ifj. Ocskay Gábor JA., az RTK Madarak és a Szigeti Bikák ellen léptek jégre.

Hegyi Ádám vezetőedző: „Boldog vagyok amiatt, amit a csapat ez alatt a 2 hónap alatt, amióta megkezdtük az edzéseket, a 2018/19-es szezon zárótornájáig elért. A többiek régebb óta vannak a jégen. A fejlődést itt nem napok, hetek múlva láttuk, hanem ezen a tornán is mérkőzésről mérkőzésre egyre javult a játékosaim teljesítménye. Gratulálok mindenkinek!

A munka pedig folytatódik. Itt Érden egész nyáron van jég és a jó idő beköszöntével a száraz felkészülést is megkezdjük koordinációs feladatokkal, játékokkal. Mindezzel a konkurenseinkkel szembeni esetleges lemaradást nyáron pótolni fogjuk.”