Utánpótlás körkép (2021. 11. 20-21.)

Utánpótlás körkép (2021. 11. 20-21.)

2021-11-23

Négy korosztályban rendeztek mérkőzéseket a Kárpáti Farkasok csapatai számára a mögöttünk hagyott hétvégén. Az osztrák bajnokság alsóházában vitézkedő U18-as együttes két meccset játszott a VEU Feldkirch ellen az Érdi Jégcsarnokban, sajnos mindkét alkalommal vereséget szenvedett. U14-es A-csapatunk Székesfehérváron aratott 4–2-es győzelmet, míg az U12-es, valamint az U10-es fiúk Zalaegerszegen, illetve Újpesten vendégszerepeltek.

U18, ICE Juniors League, alsóház
Kárpáti Farkasok – VEU Feldkirch Juniors 4–10 (2–2, 0–2, 2–6)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Sólyom (3), Barna

Fekecs Norbert vezetőedző: „A szombati mérkőzés első felében egészen jól tartottuk magunkat, az elején még vezetést is szereztünk egy kis időre. Amíg bírtuk erővel, addig közel voltunk hozzájuk. A kor és fizikális különbség miatt sajnos nem tudtuk tartani velük végig a lépést. Ez főleg mentálisan volt érezhető. Ahogy fáradtunk, úgy estünk szét fejben. Egyre többet foglalkoztunk a bíróval, az ellenféllel és minden mással, csak a játékunk minőségével nem. A végére teljesen összezuhantunk, így az ellenfél az utolsó percekben be tudta biztosítani győzelmét.”

 

Kárpáti Farkasok – VEU Feldkirch Juniors 1–6 (1–2, 0–2, 0–2)
A Kárpáti Farkasok gólszerzője: Barna

Fekecs Norbert vezetőedző: „Vasárnap sajnos már az első harmadban akadtak problémáink a koncentrációval. Szerencsére nem estünk úgy szét, mint az előző nap, de sajnos végig kísért minket a mérkőzés folyamán és olyankor eluralkodott rajtunk a taktikai káosz és fegyelmezetlenség. Ezen a mérkőzésen kevesebb gólt kaptunk, mint az előzőn, de sajnos nem tudtunk annyit lőni, mint az előző nap, így a két csapat közti különbség megmaradt.”

 

U14, II. csoport, alapszakasz
Ifj. Ocskay Gábor JA A2 – Kárpáti Farkasok A 2–4 (0–0, 0–2, 2–2)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Balázs Cs., Laczkó (2), Tóth F.

Hamvai Szilárd vezetőedző: „Jól játszottunk a mérkőzésen, rengeteg helyzetet sikerült kialakítani. Az ellenfél kapusa remekül védett, de a sok lövésnek és helyzetnek meglett az eredménye. A meccs folyamán egy-egy cserében csökkent a koncentráció, de szerencsére ez nem fordult elő gyakran. A két kapott gólt is nagyon sajnáltam, mert remekül védett a kapusunk. Örültem a győzelemnek, végre megmutattuk, mire vagyunk képesek, hiszen a kvalifikáció során 71-re kaptunk ki ettől a csapattól.”

 

U12 sárga
A Kárpáti Farkasok B-csapata vasárnap Zala megyébe utazott, ahol az Egerszegi Titánokkal mérte össze erejét az U12-es sárga bajnokság aktuális fordulójában.

 

U10 sárga
Mini korosztályban is a sárga bajnokságban érdekelt csapatunk lendült akcióba az elmúlt hétvégén. Újpestre voltak hivatalosak a Kárpáti Farkasok, ahol a házigazda egyleten kívül a Ferencvárossal és a Kanadai Magyar Hokiklubbal.

 

(Fotó: Utánpótlás Sportfotó)