Heti hokikörkép (2022. 11. 7-i hét)

Heti hokikörkép (2022. 11. 7-i hét)

2022-11-14

A legfiatalabb korosztályok mérkőzései dominálták az elmúlt napokat. U8-ban és U10-ben is bővelkedett izgalmas csatákkal a bajnoki program, de az U12-esek és az U14-esek is jégre léptek.

2022. 11. 12., szombat
U10 piros torna, Érdi Jégcsarnok
12:30 Kárpáti Farkasok - Szekszárdi Jégmadarak
12:57 Kárpáti Farkasok - UTE Piros 2
13:39 Vasas SC - Kárpáti Farkasok
14:06 Szekszárdi Jégmadarak - Kárpáti Farkasok

Sándor-Székely Katinka edző: „Nehéz kezdés után sikerült kicsit összeszednünk magunkat a második meccsre, aminek örülök, de a torna második felében a gyerekekből kicsit hiányoltam a küzdést és a győzni akarást.”

U10 kék torna, Újpest
Kárpáti Farkasok - Vasas SC
UTE - Kárpáti Farkasok
Kárpáti Farkasok - Debreceni Hoki Klub
Vasas SC - Kárpáti Farkasok

Lengyel Levente vezetőedző: Tanulságos tornán vettünk részt. Voltak a csapatban olyan játékosok, akik először játszottak kék szintű tornán. A kezdésünk sajnos megint nem úgy sikerült, ahogy terveztük, időbe telt mire felvettük a mérkőzés sebességét. Folyamatosan javult a játékunk, a torna második felével elégedett vagyok, ott már megfelelő volt a küzdés, a hajtás.”

U14 IV. csoport, Érdi Jégcsarnok
Kárpáti Farkasok B - Nyugati Eszkimók 5-7 (1-1, 1-3, 3-3)
Érdi gólok: Németh, Somhegyi, László-Siroki, Darabos, László.

Csehy Zsombor vezetőedző: Nem kezdtük jól a mérkőzést, hamar vezetéshez jutott az ellenfél, és ismét futnunk kellett az eredmény után. A fordulás után nagyon jól játszottunk, az ellenfelünket többször is beszorítottuk a harmadába, de nem lőttük be a helyzeteinket. Fordulatos mérkőzés volt, büszke vagyok a srácokra, hogy a kétgólos hátrányból felálltak.”

U14 II. csoport, Érdi Jégcsarnok
Kárpáti Farkasok - OHA 2-4 (2-2, 0-1, 0-1)
Érdi gólok: Molnár 2

Dósa Dávid vezetőedző: „Ki-ki mérkőzés volt. Jól kezdtünk, helyzeteket tudtunk kialakítani, de sajnos nem sikerült gólra váltani ezeket. Amiért egyre feszültebben játszottunk. Elkezdtünk egyéniskedni és ez ártott a játékunknak is. Nem tett jót a váratlan hosszú szünet se a játékunknak. Így az ellenfél a harmadik harmadban mutatott jobb játékkal nyerni tudott.”

2022. 11. 13., vasárnap
U12 kék, Érdi Jégcsarnok
Kárpáti Farkasok - HKB Vikings

Kedves Alfréd: Egy nagyon izgalmas és szoros mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat nagyon jól küzdött, ebből fakadóan volt sok szabálytalanság, de sok gólszerzési lehetőség is, amelyeket sajnos nem jól használtunk ki. Ezen fogunk még dolgozni, hogy ne csak a helyzetek legyenek meg, hanem a gólok is hozzá.”

U8 sárga torna, Érdi Jégcsarnok
Kárpáti Farkasok - Szigeti Bikák
Kárpáti Farkasok - FTC
Vasas SC - Kárpáti Farkasok
Szigeti Bikák - Kárpáti Farkasok

Csibi József vezetőedző: „Hasonló színtü meccseket játszotunk, mint a kék tornákon. A különbség annyi, hogy a sárga tornán kisebb kapura játszanak a gyerekek. Ennek ellenére sikerült nagyon sok szép gólt lőni. Jó mecseket játszottunk, hétről hétre látom a fejlődést a gyerekeken. Egyre jobban megy a passz is. A védekezés is egyre jobban tetszik. Összességében elégedett vagyok a látottakal.”

U8 piros torna, Érdi Jégcsarnok
Kárpáti Farkasok 1 - HC Kiskőrös és Kárpáti Farkasok 2 - Dunaújvárosi Acélbikák
Kárpáti Farkasok 1 - Dunaújvárosi Acélbikák
Kárpáti Farkasok 2 - Lizards
Kárpáti Farkasok 1 - Lizards
Kárpáti Farkasok 1 - Ifj. Ocskay Gábor JA és HC Kiskőrös - Kárpáti Farkasok 2
Kárpáti Farkasok 2 - Ifj. Ocskay Gábor JA 

Sándor-Székely Katinka edző: „Jó hangulatú torna volt. Jó látni, ahogy a gyerekek tornáról tornára egyre jobban mennek, bátrabban játszanak! Ügyesek voltak!”

(Borítókép: A Kárpáti Farkasok U12 kék csapata)