Utánpótlás körkép (2022. 1. 19-23.)

Utánpótlás körkép (2022. 1. 19-23.)

2022-01-25

A Kárpáti Farkasok hat korosztályos csapata lendült akcióba múlt héten. U18-as együttesünk nem tudta megszerezni első győzelmét az osztrák bajnokságban. U16-os fiaink a DVTK-t és a Fehérvárt is legyőzték Érden, a 14 év alattiak az Ocskay akadémia ellen nyertek, az U12-esek viszont Káposztásmegyeren szenvedtek vereséget a Vasastól. A legkisebbek a Városligetben hokiztak az MJSZ által szervezett tornákon.

U18, ICE Juniors League, alsóház
Kárpáti Farkasok – Okanagan Hockey Academy 2–6 (0–2, 1–4, 1–0)
A Kárpáti Farkasok gólszerzője: Barna O. (2)

Kárpáti Farkasok – Team Croatia Select 3–8 (0–3, 3–4, 0–1)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Polgár, Barna O., Nagy B.

U16, I. csoport, alapszakasz
Kárpáti Farkasok – DVTK Jegesmedvék Akadémia 9–3 (2–3, 5–0, 2–0)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Nagy B. (2), Polgár, Tóth F. (2), Balázs Cs., Balázs E., Keszthelyi

David Minárik vezetőedző: „Csak tizenegy játékossal neveztünk a mérkőzésre, ahogy ellenfelünk is. Boldog vagyok, hogy azok a játékosok, akik általában kevesebbszer jutnak jégre, most élni tudtak a lehetőséggel. Rosszul kezdtünk, az első harmadot elveszítettük. A következő negyven percben viszont domináltunk és nem engedtük az ellenfelet kibontakozni.”

Kárpáti Farkasok – Ifj. Ocskay Gábor NJA 4–1 (0–1, 1–0, 3–0)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Molnár, Léhi, Keszthelyi (2)

David Minárik vezetőedző: „Kétségkívül azt mondhatom, ez volt a legjobb meccsünk a szezonban. A játékosok motiváltan álltak a mérkőzéshez és ez meglátszódott a jégen is. A teljes hatvan perc során jól összpontosítottunk. Fontos volt, hogy végig aktívan letámadtunk, ezzel nyomás alatt tartottuk az ellenfelet. Remélem, ez a győzelem a játékosoknak extra ösztönzést ad ahhoz, hogy még keményebben dolgozzanak az edzéseken, a csapatnak pedig nagyobb önbizalmat eredményez.”

U14, II. csoport, alapszakasz
Kárpáti Farkasok – Ifj. Ocskay Gábor JA A2 7–3 (2–2, 2–0, 3–1)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Tóth F. (4), Kun, Varga, Józsa

U12 kék
Vasas SC – Kárpáti Farkasok 4–3

Hegyi Ádám vezetőedző: „Végig domináltunk, a helyzetkihasználásunkkal volt a probléma. A mérkőzés után Dósa Dáviddal elmondtuk a gyerekeknek, hogy a játék 3×18 percből áll és mindenkinek végig keményen kell dolgozni a sikerért, nem fér bele, hogy csak az utolsó harmadot nyomjuk meg igazán. Készülünk tovább, most vasárnap Dunaújvárosba utazunk.”

U10
Mini korosztályos jégkorongozóink szombaton a Magyar Jégkorong Szövetség által rendezett városligeti tornán vettek részt. A kis Kárpáti Farkasok a Jégkert SE-vel, a Szigeti Bikákkal, valamint a Vasas SC1-gyel mérték össze tudásukat.

U8
Szupermini hokis palántáink szintén a Városligetbe utaztak szombaton. Legifjabb sportolóink a Vasas SC, az UTE, valamint a MAC Budapest ellen léptek a jégre.

(Fotó: Utánpótlás Sportfotó)