Aktuális hírek, közlemények

Újabb fölényes hazai győzelem

Hétszer is megzörgették az OHA hálóját a Kárpáti Farkasok U18-as játékosai az Érdi Jégcsarnokban.

Olvass tovább

Hazai győzelemmel kezdték a bajnokságot a 16 év alattiak

Három korosztályunk számára is megkezdődött a bajnoki szezon az elmúlt hétvégén. A Kárpáti Farkasok U16-os alakulata hazai jégen aratott kiütéses győzelmet.

Olvass tovább

Kárpáti Farkasok a Szomszédünnepen

Városszerte szombaton tarttták az Érdi Szomszédünnepet, amelyen idén először a Kárpáti Farkasok SE is képviseltette magát. Az I. Érdi Jégkorong Road Show keretében a Cinke és a Fuvaros utcai rendezvényeken lehetett találkozni velünk.

Olvass tovább

Három korosztálynak is rajtol a szezon

Hétről hétre fokozatosan beindul a nagyüzem a különböző korosztályos utánpótlás jégkorong-bajnokságokban. Az előttünk álló hétvégén a Kárpáti Farkasok SE U12-es, U14-es és U16-os csapata is bemutatkozik.

Olvass tovább

Történelmi siker!

U18-as csapatunk megszerezte első bajnoki győzelmét, ráadásul mindezt hazai pályán, az Érdi Jégcsarnokban érte el.

Olvass tovább

Új helyszínnel bővült a jégkorong road show

Ahogy az már a szombati kitelepülésünkről szóló cikkből kiderülhetett olvasóink számára, új helyszínnel bővült az I. Érdi Jégkorong Road Show.

Olvass tovább

Tószegi Boglárka két korosztályban is győztes csapat tagja volt

Véget ért a VI. Jégkorong Gyerek Világbajnokság, melynek az Érdi Jégcsarnok adott otthont. Az U9-es, az U10-es és az U12-es korosztályban is érdekeltek voltak a Kárpáti Farkasok fiatal játékosai, közülük azonban Tószegi Boglárka két csapattal is meg tudta szerezni a végső győzelmet.

Olvass tovább

Lejátszotta története első mérkőzését a Kárpáti Farkasok U18-ban

Először lépett jégre a Kárpáti Farkasok idén nyáron alakult U18-as jégkorongcsapata tétmérkőzésen. Az Újpesti Jégcsarnokban rendezett bajnokin az esélyesebb házigazda egyelőre túl nagy falatnak bizonyult.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 of 69 news entries