Aktuális hírek, közlemények

Új edző a Kárpáti Farkasoknál! - bemutatjuk Hamvai Szilárdot

A Kárpáti Farkasok szakmai stábja egy új edzővel erősödött. Hamvai Szilárd egy éve még aktív játékosként a Fehérvári Titánoknál jégkorongozott, első edzői munkája ez, de számos kiemelkedő edzőtől tanult, ami gyerekeink hasznára lehet. Ebben a szezonban az U8 és U10-es csapatnál dolgozik de besegít az U12-es csapat munkájába is.

Olvass tovább

Átestünk a tűzkeresztségen

Egy új világ nyílt meg vasárnap a Kárpáti Farkasok U12-esei előtt. Lejátszottuk első hivatalos mérkőzésünket. Fontos, és emlékezetes történés ez kis jégkorongozóink számára, hogy majd nagy jégkorongozók lehessenek.

Olvass tovább

Belevágnak a sűrűjébe az U12-es Farkasok is

Ismét egy történelmi pillanathoz érnek a Kárpáti Farkasok: U12-es csapatunk első hivatalos mérkőzését vívja vasárnap a korosztályos "sárga" bajnokságban. Nagy út elején állunk. Az eredményt hivatalosan nem számolják, de biztosak vagyunk benne, hogy sok jó meccsünk lesz. Hajrá Farkasok!

Olvass tovább

Remek volt a hazai tornánk

Kárpáti Farkasok első versenyévada során lezajlott első hazai rendezésű tornánk is

Olvass tovább

Hazai jégen játszanak a Kárpáti Farkasok

Az Érdi Jégcsarnokban U10-es jégkorongtorna zajlik szombaton, míg vasárnap az U8-asok következnek.

Olvass tovább

Elkezdtük a versenyszezont!

A hétvégén, a Vasas Jégcentrumban, az Őszi Gyermek Jégkorong Fesztiválon játszottuk első idei mérkőzéseinket.

Olvass tovább

Nemzetközi U20-as hokitorna Érden

Két magyar, három osztrák, valamint egy horvát U20-as korosztályú együttes mérkőzik meg egymással a hétvégén az Érdi Jégcsarnokban.

Olvass tovább

Nyárbúcsúztató korcsolyázó buli Érden!

Nyárbúcsúztató bulira hív az Érdi Jégcsarnok szeptember 8-án vasárnap, az első iskolai tanítási hét végén, Játékra hívjuk a korcsolyázást kedvelőket: aki a Kárpáti Farkasok facebook oldalán kommentként, hozzászólásban megosztja kedvenc nyári fotóját, az részt vehet egy sorsoláson, ahol egy két fő részére felhasználható, öt alkalomra érvényes közönségkorcsolyázásra szóló belépő nyerhető meg.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 of 24 news entries