Aktuális hírek, közlemények

Nemzetközi U20-as hokitorna Érden

Két magyar, három osztrák, valamint egy horvát U20-as korosztályú együttes mérkőzik meg egymással a hétvégén az Érdi Jégcsarnokban.

Olvass tovább

Nyárbúcsúztató korcsolyázó buli Érden!

Nyárbúcsúztató bulira hív az Érdi Jégcsarnok szeptember 8-án vasárnap, az első iskolai tanítási hét végén, Játékra hívjuk a korcsolyázást kedvelőket: aki a Kárpáti Farkasok facebook oldalán kommentként, hozzászólásban megosztja kedvenc nyári fotóját, az részt vehet egy sorsoláson, ahol egy két fő részére felhasználható, öt alkalomra érvényes közönségkorcsolyázásra szóló belépő nyerhető meg.

Olvass tovább

A Kárpáti Farkasok játéka a Viastein Szuperkupán

A Viastein Szuperkupa döntő szünetében pályára léphettek a Kátpáti Farkasok játékosai is, és jó hangulatú, pár perces mérkőzést vívtak, miközben Hegyi Ádám edző mesélt a közönségnek klubunk, csapataink eddigi munkájáról és céljainkról.

Olvass tovább

Közönségkorcsolya felhívás

Kedves korizni vágyók! Ezúton értesítünk benneteket, hogy céges rendezvény miatt szeptember 1-én NEM lesz közönségkorcsolyázás a jégcsarnokban!

Olvass tovább

Viastein Szuperkupa: ez nem csak a jégkorongról szól

Klubunk fő támogatója, a Bayer Construct cégcsoporthoz tartozó Viastein a magyar jégkorong szuperkupa főszponzora is. Az augusztus 31-i Fehérvár AV19–FTC-Telekom kupameccs rólunk is szól.

Olvass tovább

Így készül az új évre az edzői stáb

Még sokan nyaralnak, de lassanként visszatérnek a jégre a Kárpáti Farkasok. Augusztus 5-től újraindulnak az edzések. Az edzői stáb már kész tervekkel várja az új szezont. Elsőrendű cél a sportolói létszám növelése.

Olvass tovább

Ilyen volt a Kárpáti Farkasok első fél éve

Először húzott korcsolyát februárban 30 érdi kisgyerek és most több, mint hatvanan várjuk három korosztályban a következő szezont. A számok egyértelműen jelzik, jó irányba haladunk, de az is pozitív, ami a számok mögött van. Hegyi Ádám edző értékel.

Olvass tovább

Tehetséggondozást támogatunk a Légy jobb! licit bevételével

A Légy jobb! mozgalom jótékonysági licitjén Szuper Levente jégkorongozó legendával karöltve 470 000 Ft-ot gyűjtöttünk a Snétberger Zenei Tehetség Központ számára, hogy támogathassuk a hátrányos helyzetű fiatalok zenei képzését és tehetséggondozását!

Olvass tovább

Megjelenítve 8 of 18 news entries