Aktuális hírek, közlemények

Segítünk, hogy minél több fiatal sportolhasson!

A Kárpáti Farkasok SE, közösen a Bayer Cégcsoporttal fiatal sportolók karácsonyát igyekszik szebbé varázsolni. Pályázatot hirdetünk: olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik nehezebb anyagi körülmények között élnek, és amiatt nem adódhat meg nekik az a nagyszerű lehetőség, hogy sportoljanak.

Olvass tovább

Bronzérem a Santa Claus Cup tornán!

Nagyszerű sikert értünk el első nemzetközi tornánkon: a Kárpáti Farkasok U10-esei csoportelsőként továbbjutva a Santa Claus Cup első helyéért játszhattak, és közel volt a kupagyőzelem is. A harmadik hely is csodás eredmény!

Olvass tovább

Új edző a Kárpáti Farkasoknál! - bemutatjuk Hamvai Szilárdot

A Kárpáti Farkasok szakmai stábja egy új edzővel erősödött. Hamvai Szilárd egy éve még aktív játékosként a Fehérvári Titánoknál jégkorongozott, első edzői munkája ez, de számos kiemelkedő edzőtől tanult, ami gyerekeink hasznára lehet. Ebben a szezonban az U8 és U10-es csapatnál dolgozik de besegít az U12-es csapat munkájába is.

Olvass tovább

Átestünk a tűzkeresztségen

Egy új világ nyílt meg vasárnap a Kárpáti Farkasok U12-esei előtt. Lejátszottuk első hivatalos mérkőzésünket. Fontos, és emlékezetes történés ez kis jégkorongozóink számára, hogy majd nagy jégkorongozók lehessenek.

Olvass tovább

Belevágnak a sűrűjébe az U12-es Farkasok is

Ismét egy történelmi pillanathoz érnek a Kárpáti Farkasok: U12-es csapatunk első hivatalos mérkőzését vívja vasárnap a korosztályos "sárga" bajnokságban. Nagy út elején állunk. Az eredményt hivatalosan nem számolják, de biztosak vagyunk benne, hogy sok jó meccsünk lesz. Hajrá Farkasok!

Olvass tovább

Remek volt a hazai tornánk

Kárpáti Farkasok első versenyévada során lezajlott első hazai rendezésű tornánk is

Olvass tovább

Hazai jégen játszanak a Kárpáti Farkasok

Az Érdi Jégcsarnokban U10-es jégkorongtorna zajlik szombaton, míg vasárnap az U8-asok következnek.

Olvass tovább

Elkezdtük a versenyszezont!

A hétvégén, a Vasas Jégcentrumban, az Őszi Gyermek Jégkorong Fesztiválon játszottuk első idei mérkőzéseinket.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 of 26 news entries