Aktuális hírek, közlemények

Hét meccs az Érdi Jégcsarnokban

Öt korosztályos bajnokságban lesz érdekelt a Kárpáti Farkasok hat csapata ezen a hétvégén. Az osztrák bajnokság alsóházában magyar derbire kerül sor U18-as együttesünk és a Debrecen között szombaton, majd szerdán Zágrábban folytatják Fekecs Norbert fiai. U16-os, U12-es kék, valamint U10-es sárga csapataink hazai közönség előtt léphetnek jégre, míg az U14-es B-csapatunk Algyőn, az U12-es piros bajnokságban szereplő gyerekek pedig a budapesti Tüskecsarnokban vendégeskednek.

Olvass tovább

Kalandra fel!

Rajzversenyt hirdetünk a Kárpáti Farkasok jégkorongozóinak az ünnepi időszak alkalmából.

Olvass tovább

Elindult webshopunk, tele izgalmas Kárpáti Farkasok termékekkel

Menő Kárpáti Farkasok-cuccokra vágysz? Akkor ne keress tovább, jó helyen jársz! Örömmel mondhatjuk, hogy elindult webshop felületünk, ahol mindenki megtalálhatja a számára ideális emblémázott termékeket.

Olvass tovább

Svédországból érkezett skill edző dolgozott velünk

A svéd jégkorong-bajnokságban dolgozó Bartalis Balázs a Kárpáti Farkasok játékosaival és edzői stábjával dolgozott két napon át.

Olvass tovább

Utánpótlás körkép (2021. 11. 20-21.)

Négy korosztályban rendeztek mérkőzéseket a Kárpáti Farkasok csapatai számára a mögöttünk hagyott hétvégén. Az osztrák bajnokság alsóházában vitézkedő U18-as együttes két meccset játszott a VEU Feldkirch ellen az Érdi Jégcsarnokban, sajnos mindkét alkalommal vereséget szenvedett. U14-es A-csapatunk Székesfehérváron aratott 4–2-es győzelmet, míg az U12-es, valamint az U10-es fiúk Zalaegerszegen, illetve Újpesten vendégszerepeltek.

Olvass tovább

Újfent az osztrák ligában játszunk

A Kárpáti Farkasok számára négy korosztályban rendeznek mérkőzéseket ezen a hétvégén. Folytatódik az ICE Juniors League: U18-as csapatunk az Ausztria legnyugatibb csücskéből érkező VEU Feldkirchet látja vendégül az Érdi Jégcsarnokban, ahol két mérkőzést is játszik egymással a két együttes. U14-es, U12-es, valamint U10-es játékosainknak is szurkolhatunk Székesfehérváron, Zalaegerszegen, illetve Újpesten.

Olvass tovább

Akik az erőt, a fejlettebb mozgáskultúrát adják a Kárpáti Farkasok jégkorongjához

Az erőnlét, a fizikai kondíció legalább olyan fontos a jégkorongban, mint a korcsolyázás, a lövéstechnika, vagy a taktikai elemek pontos végrehajtása. A Kárpáti Farkasoknál Falatovics Ádám és Lévay Dániel dolgoznak azon, hogy sportolóink mindig a legjobb formában legyenek, 60 percen át ugyanolyan lendülettel tudjanak játszani. Ismerjük meg őket:

Olvass tovább

Utánpótlás körkép (2021. 11. 13-14.)

A mögöttünk hagyott hétvégén a Kárpáti Farkasok tizennégy éven aluli és fiatalabb korosztályos csapatai számára rendeztek mérkőzéseket. Két U14-es együttesünk közül az A-jelzésű otthon aratott küzdelmes győzelmet a Diósgyőr ellen, a B-jelű viszont Ferencvárosban hagyta a bajnoki pontokat. U12-es, valamint mini és szupermini csapataink is jégre léptek.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 of 109 news entries