Aktuális hírek, közlemények

Ilyen volt a Kárpáti Farkasok első fél éve

Először húzott korcsolyát februárban 30 érdi kisgyerek és most több, mint hatvanan várjuk három korosztályban a következő szezont. A számok egyértelműen jelzik, jó irányba haladunk, de az is pozitív, ami a számok mögött van. Hegyi Ádám edző értékel.

Olvass tovább

Tehetséggondozást támogatunk a Légy jobb! licit bevételével

A Légy jobb! mozgalom jótékonysági licitjén Szuper Levente jégkorongozó legendával karöltve 470 000 Ft-ot gyűjtöttünk a Snétberger Zenei Tehetség Központ számára, hogy támogathassuk a hátrányos helyzetű fiatalok zenei képzését és tehetséggondozását!

Olvass tovább

Bálizs Bence a Kárpáti Farkasok kapusedzője

Nem akárkitől tanulhatnak az érdi „kisfarkasok” kapusai. Magyarország jégkorong-válogatottjának és a szlovákiai extraligában szereplő MAC Újbuda csapatának kapusa segíti a fejlődésüket.

Olvass tovább

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy változik a közönségkorcsolyázás programja az Érdi Jégcsarnokban.

E hétvégétől június végéig vasárnaponként lesz lehetőség korcsolyázni.

Olvass tovább

32 másodpercen múlott a döntetlen – hokimajális az érdi jégcsarnokban

Az érdiek egyelőre még nem szoktak rá a jégkorong ízére - az Érdi Jégcsarnok hokimajálisára inkább csak a megszállott jégkorongrajongók zarándokoltak el - igaz ők jöttek a fővárosból és Székesfehérvárról, és Erdélyből is.

Olvass tovább

MAGYAR ÖREGFIÚK hokigála Érden

MAGYAR ÖREGFIÚK jégkorong gálamérkőzésnek ad otthont május 18-án szombaton az Érdi jégcsarnok.

Olvass tovább

Hazai pályán ismét a csapat

A 2018/19-es jégkorongszezon utolsó U10-es és U8-as tornáját rendezték meg vasárnap az Érdi Jégcsarnokban. A négy-négy induló között természetesen ott voltak a Kárpáti Farkasok SE korosztályos csapatai is, akik mérkőzésről-mérkőzésre javuló teljesítménnyel örvendeztették meg a szurkolókat.

Olvass tovább

Nyuszi Csuszi az Érdi Jégcsarnokban

Április utolsó szombatján Nyuszi Csuszi vetélkedőre hívtak minden korcsolyázni szerető gyereket az Érdi Jégcsarnokba, ahol a Buda Skate SE és a Hoffmann Kori Akadémia oktatói vezetésével játékos gyakorlatokat teljesíthettek a résztvevők.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 of 12 news entries