Átestünk a tűzkeresztségen

Átestünk a tűzkeresztségen

2019-10-07

Egy új világ nyílt meg vasárnap a Kárpáti Farkasok U12-esei előtt. Lejátszottuk első hivatalos mérkőzésünket. Fontos, és emlékezetes történés ez kis jégkorongozóink számára, hogy majd nagy jégkorongozók lehessenek.

A Kaposváron, a házigazda KASI USE ellen vívott nyitómeccsünk után így összegzett Dósa Dávid edző:

„Új csapat a miénk, a gyerekek most először töltöttek együtt két és fél órát edzés és szülők nélkül, azt gondolom ezek a túrák elsősorban a csapatszellemet erősítik. Megismerik egymást a gyerekek. A mérkőzés elején ez látszott is, nem teljesen koncentráltunk a meccsre. A hibákat az ellenfél golokra tudta váltani. Szerencsére a szünetet követően elkezdtünk a hokival foglalkozni és egy sokkal jobb mérkőzést tudtunk játszani. Voltak szép támadások és találatok, illetve szép védések, védekezések egyaránt. Végeredményben egy szoros meccsel tudtuk kezdeni a szezont! Az eredmény természetesen 0-0 lett”. 

Fontos megemlíteni, hogy nem csak Kaposváron volt mérkőzésünk a hétvégén. Óbuda U12-es csapatával játszottunk barátságos meccset, úgy, hogy minálunk a csapat többsége fiatalabbakból, vagyis U10-esekből állt, kiegészítve 7 U12-es játékosunkkal.
Mindenkinek új volt ez a tapasztalat. Az U10-esek tapasztalatot szerezhettek, hogy milyen nagypályán játszani, ami fontos, hogy a következő szezonban ne legyen ez nekik teljesen új. Az U12-eseink pedig úgy kellett teljesítsenek, hogy nem a megszokott társaikkal játszottak. Az eredmény itt is 0-0 lett.
Mindenki kitett magáért mindkét mérkőzésen, a hangulat jó volt, a gyerekek jól érezték magukat.

 

Csak így tovább, Hajrá Kárpáti Farkasok!