Elértük célunkat a kvalifikációban

Elértük célunkat a kvalifikációban

2021-10-07

Lejátszotta utolsó mérkőzését a Kárpáti Farkasok U18-as jégkorongcsapata a honi kvalifikációs bajnokságban, melyen hiába maradt alul Székesfehérváron, így is bejutott az osztrák pontvadászatba.

Fekecs Norbert vezetőedző és David Minárik másodedző idén alakult csapata 7-2-es vereséget szenvedett az utolsó játéknapon, az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia vendégeként szerda este. Az utolsó harmadot ugyan döntetlenre hozták a mieink, de ez nem bizonyult elegendőnek a felzárkózáshoz.

U18 kvalifikáció

Ifj. Ocskay Gábor NJA - Kárpáti Farkasok 7-2 (4-1, 0-2, 1-1)

Érdi gólok: Zsiga, Molnár.

Fekecs Norbert vezetőedző: "Nem a legjobban kezdtük a mérkőzést, az első cserében már gólt is kaptunk. Utána sikerült egyenlítenünk, de sajnos nem tartott sokáig az egál. A harmadokat nézve sikerült feljavulnunk a végére, de láthatóan nagy nyomás volt rajtunk és sok helyzetük is volt a hazaiaknak. Jól küzdöttünk, akaratban nem volt hiány."

A vereség ellenére elérte célját a gárda: az alakulás évében kvalifikálta magát az osztrák bajnokságba, miután három győzelemmel és hat vereséggel, kilenc ponttal a tabella hetedik helyén végzett. Érdekesség, hogy klubunk játékosa, Barna Olivér kilenc-kilenc gólt és gólpasszt jegyez az egyéni statisztikai mutatóban, amivel holtversenyben az élen végzett.

Október 13-án kezdődik a következő szakasz a gárda részére, de azt még nem tudni, mikor kerülhet sor az első külföldi túrára.

(Fotó: Utánpótlás Sportfotó)