Fókuszban az U18-as korosztály!

Fókuszban az U18-as korosztály!

2021-06-08

Ahogy azt már április elején bejelentettük, a Kárpáti Farkasok egyesülete két új korosztályban, U16-ban és U18-ban is indít csapatot. Mini camp lehetőség a 2004 és 2005-ben született, az U18-as csapat iránt érdeklődő játékosoknak!

A Kárpáti Farkasok vezetősége az U18-as csapat vezetőedzőjét Fekecs Norbertet és az új kapusedzőt Gyenes Dávidot is bemutatta már. Az U18-as korosztályban több játékos részt vett már edzéseken, és érdeklődött az újonnan alakult csapat számára kialakított tervek iránt.
 
Most azonban újból lehetősége van azoknak a 2004-es és 2005-ös korosztályos játékosoknak egy mini campen való részvételre június 14-18.-a között, akik szívesen csatlakoznának hozzánk. A részletekről érdeklődni nagy.attila@karpatifarkasok.hu címen vagy a +36-20-919-8829 telefonszámon lehet!    
 
 
 
Az U16-os korosztályba összesen 34 játékos jelentkezett. Másfél hónapnyi közös munka után hamarosan meglesz a 22 fős végleges keret, akikkel David Minarik vezetőedző megkezdheti a felkészülést a szezonra. A csapatban több jelenlegi korosztályos válogatott kerettag is szerepel, de reméljük a következő szezonban még több játékost tudunk majd delegálni a korosztályos nemzeti csapatokba.
 
Nagyon fontos most a nyári, száraz felkészülési program, amit jeges edzésekkel próbálunk kiegészíteni. Júliusban egyéni program alapján készülnek majd a játékosok, augusztus 2-tól pedig már a kész csapat gyakorolhat a bajnoki rajtra. Ebben komoly segítséget jelent, hogy hazai pályán és külföldön is felkészülési meccseket játszunk majd.