Három korosztálynak is rajtol a szezon

Három korosztálynak is rajtol a szezon

2021-09-10

Hétről hétre fokozatosan beindul a nagyüzem a különböző korosztályos utánpótlás jégkorong-bajnokságokban. Az előttünk álló hétvégén a Kárpáti Farkasok SE U12-es, U14-es és U16-os csapata is bemutatkozik.

Az U18-as kivételével - mely egyrészt idegenben szerepel a hétvégén, másrészt már korábban megkezdődött számára a szezon - valamennyi debütáló együttesünk hazai jégen lesz érintett szombaton és vasárnap.

Előbbi napon a Kárpáti Farkasok U14 A jelű gárdája kettő, vasárnap pedig egy bajnokit játszik az Érdi Jégcsarnokban, míg a B jelű team egyszer szerepel.

Szombati menetrend:

14:00 Kárpáti Farkasok A - Ajka
17:00 Kárpáti Farkasok A - UTE
18:45 Kárpáti Farkasok B - Szigeti Bikák

Vasárnapi menetrend:

12:30 Kárpáti Farkasok A - Vasas

Az U12-esek vasárnap reggel, 9:15-től lépnek jégre a Sportország ellen.

"Jó játékot várok a gyerekektől. Ugye itt nem számoljuk még az eredményt. Számomra az a lényeg, hogy az eddig tanultakat miként kapjuk vissza a találkozón. Jó néhány játékos beteg vagy sérült, és mivel eleve sok elsőévesünk van, így most még többen lesznek közülük bevetve." - nyilatkozott Hegyi Ádám, az U12-es csapat vezetőedzője.

Az 12 év alattiakhoz hasonlóan az U16-os alakulat is egy bajnoki összecsapáson lesz érdekelt vasárnap: 15:45-től a Pesterzsébet ellen szerepelnek Minarik David tanítványai.

"Nagyon izgatottak vagyunk a bajnoki rajt miatt. Célunk az első négybe kerülni, hogy majd a négy akadémiával megküzdhessünk az aranyéremért. Néhány játékosunk ugyan nem lehet most velünk, például U18-as elfoglaltság miatt, de a lényeg, hogy a lehető legjobban játszunk és győzzünk." - árulta el Minarik David vezetőedző.

A már említett legidősebb, U18-as csapat Fekecs Norbert vezetésével harmadik szezonbeli meccsére készül. A szombaton 14 órakor kezdődő találkozón az FTC-Telekom otthonában jégkorongoznak a mieink.

(Fotó: archív)