Háromnapos Skills & Games Development Camp-et rendezünk

Háromnapos Skills & Games Development Camp-et rendezünk

2021-10-14

U16-os és U18-as játékosok részére tartunk összetartást három napon át, október végén. A program célja, hogy minél magasabb színvonalú felkészítésben részesüljenek a jégkorongozók.

Idén először indított U18-as és U16-os csapatot a Kárpáti Farkasok. Az U16-osok nagyratörő célokkal vágtak neki a bajnokságnak - ennek megfelelően egyelőre veretlenül haladnak a selejtező csoportban. Mindezt úgy, hogy még egy meccset sem tudtak teljes kerettel játszani, mivel párhuzamosan zajlik az U18-as osztrák selejtező is, ahol tíz magyar csapat indul. Itt is sikerült óriási meglepetést okoznunk a nagyobb múltú csapatoknak is, mivel nekünk van a legfiatalabb keretünk az egész osztrák U18-as bajnokságban!
 
Az edzői stáb és a menedzsment lépésről-lépésre halad, és igyekszik előretervezni. A feszített program ellenére igyekszik színesíteni a programot és fejleszteni a játékosokat, hogy a lehető legjobbá váljanak. 
 
A bajnokság kihívásai mellett ezért is szervezünk meg a Kárpáti Farkasoknak az őszi szünetben, október 25-27-e között egy háromnapos Skills & Games Development Camp-et, az Érdi jégpályán. 
 
Nagyon fontos, hogy a hosszú távú terveink részeként az idei szezon mellett már a következő szezonra is gondolunk. Épp ezért várjuk azokat a játékosokat, akik szeretnének fejlődni és kipróbálni magukat egy ilyen gyorsan fejlődő egyesületben. Ha 2005-ben, 2006-ban vagy 2007-ben születtél és ezen az október végi eseményen szívesen edzenél három napot, akkor várjuk a jelentkezésedet az office@karpatifarkasok.hu címen. 

Az U18-as foglalkozásokat Fekecs Norbert, míg az U16-os edzéseket David Minárik vezető- és skill edző tartja majd.