Segítünk, hogy minél több fiatal sportolhasson!

Segítünk, hogy minél több fiatal sportolhasson!

2019-12-11

A Kárpáti Farkasok SE, közösen a Bayer Cégcsoporttal fiatal sportolók karácsonyát igyekszik szebbé varázsolni. Pályázatot hirdetünk: olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik nehezebb anyagi körülmények között élnek, és amiatt nem adódhat meg nekik az a nagyszerű lehetőség, hogy sportoljanak.

Karácsonykor, a szeretet ünnepén, minden emberben erősebben él a másokra figyelés, a törődés és ezzel így vagyunk mi is. Ilyenkor az is könnyebben tudatosul mindenkiben, hogy vannak, akik csak vágyakoznak számunkra természetesnek tűnő dolgokra. Ez késztet arra az elhatározásra, hogy segítsünk néhány fiatalnak megvalósítani álmaikat.

A sportban nem számíthat a társadalmi különbség, minden gyereknek egyenlő joga van az egészséges élethez, amelyhez a sport vezet. Éppen ezért keresünk olyan fiatalokat, akik:
-14 év alattiak

-Érden vagy Érd környékén élnek
-szívesen sportolnak
-2019. december 16-ig elküldenek nekünk egy rövid anyagot, amelyben leírják melyik az ők kedvenc sportjuk, miért űzik szívesen, milyen jótékony hatását tapasztalták már meg, és hogy hol látják magukat a sport terén 15 év múlva

-Mellékelik edzőjük, tanáruk ajánlását


A Kárpáti Farkasok SE néhány pályázó számára felajánlja az Érdi Jégcsarnok 2019. december 8-i közönségprogramjából származó teljes bevételt, melyet a Bayer Cégcsoport kiegészít majd egy jelentős összeggel.
A támogatás felhasználható felszerelés vásárlásra, tagdíj befizetésre, szállításra!


A pályázatok beküldhetők:
elektronikusan az office@karpatifarkasok.hu e-mail címre,
postai úton az alábbi címre: Érdi Jégcsarnok, 2030 Érd, Velencei út 39-41, vagy leadhatók személyesen a jégcsarnokban


Amennyiben sorainkat olvasva Te is kedvet kaptál az adományozáshoz, megteheted azt az Érdi jégcsarnokban
(2030 Érd, Velencei út 39-41) előre egyeztetett időpontban
(tel:0670/4092939)