(Siker)élmények Erdélyből

(Siker)élmények Erdélyből

2021-10-11

Csíkszeredán és Karcfalván ápoltuk a nemzetközi kapcsolatokat a hétvégén, miközben egyik csapatunk második, a másik pedig harmadik lett a nemzetközi utánpótlás jégkorongtornán.

Erdélyi meghívásnak tett eleget az elmúlt napokban klubunk, a Kárpáti Farkasok. A Hegyi Ádám vezette U12 A hat-, a Dósa Dávid által irányított U12 B ötcsapatos utánpótlás jégkorongtornán vett részt.

A B jelű alakulat Csíkszeredán lépett jégre és három erdélyi és két magyar klub közül az előkelő második helyezést szerezte meg, négy győzelemmel és egy-egy döntetlennel, illetve vereséggel. Az A jelzésű team a szálláshelyül is szolgáló Karcfalván csapott össze három-három hazai és erdélyi hokicsapattal, három sikert és két fiaskót számláló mérleggel harmadik helyen zárva a viadalt.

Hegyi Ádám szakmai vezető, Kárpáti Farkasok: "Mind a két gárda egy kis szerencsével első helyezett is lehetett volna, de talán nem is nagy baj, hogy így alakult. A gyerekek most tanulták meg, hogy a szerencséért meg kell dolgozni. Nagyon örülök, hogy itt lehettünk, mert remek csapatépítő programnak bizonyult ez a közösen eltöltött három nap. Új barátságok köttettek, a régiek pedig erősebbek lettek a gyerekek között, mi edzők pedig még jobban meg tudtok ismerni a gyerekeket."

A Kárpáti Farkasok ifjú csapatainak erdélyi kalandjairól további fényképek megtekinthetőek hivatalos Facebook-oldalunkon, amely IDE kattintva elérhető.

(Borítókép: Kárpáti Farkasok A és B)