Táborozva edzünk, dolgozunk!

Táborozva edzünk, dolgozunk!

2020-06-16

A járványügyi helyzet után már ismét teljes gőzzel dolgoznak Kárpáti Farkasok!

Nem úgy zárult le a múlt szezon, ahogy bárki szerette volna, a vírusveszély miatt a Kárpáti Farkasok edzései is szüneteltek. De csak szüneteltek. A kényszerű szezonzárás után ugyanis folytatjuk a munkát, hogy elérjük azt az előmenetelt, amit múlt nyáron beterveztünk.


Ezekben a napokban napközi jellegű táborokban zajlanak a foglalkozások, naponta több jég-, és más jellegű edzés szerepel a programban. A hangulat persze jó, és láthatóan mindenki szépen fejlődik!


A cél nem is lehet más: bepótoljuk a kényszerűségből kimaradt heteket, folytassuk a felzárkózást, a gyerekek fejlesztését és utolérjük a korosztály legjobbjait. Jók erre a lehetőségeink, otthonunk az Érdi Jégcsarnok rendületlenül, szünet nélkül üzemel továbbra is, és minden adottság magas szintű, ami az edzéshez, jégkorongozáshoz szükséges.


Hegyi Ádám vezetőedző jelezte: a nyár ezúttal más lesz mint tavaly, nem tartunk szünetet, annyi változik, hogy júliusban kevesebb lesz az edzés, lazább lesz a program, hogy az augusztustól elinduló új felkészülési időszak is motiváló legyen.


A június elején megtartott toborzó jól sikerült, az edzők igen biztató és ígéretes teljesítményt láthattak mindenkitől, úgy a próbajátékra érkezőktől, mint a programban már résztvevő sportolóinktól. A gyerekeknek is tetszett, a toborzásra jelentkezők közül már sokan jelezték, hogy jövőre a Kárpáti Farkasok színeiben, Érden szeretnék folytatni a jégkorongozást.


Kijelenthetjük már, hogy biztosan lesz U14-es csapatunk, összeállt a szükséges létszám. Természetesen az alsóbb korosztályokban is részt veszünk. U12-ben már három csapatot indíthatunk, kettőt a „kék”, egyet a „sárga” bajnokság mezőnyében. Természetesen továbbra is jégen lesznek és színvonalas mérkőzések tucatjait vívhatják majd az U10-es és U8-as kisfarkasok is.


Hajrá Kárpáti Farkasok!