Tehetséggondozást támogatunk a Légy jobb! licit bevételével

Tehetséggondozást támogatunk a Légy jobb! licit bevételével

2019-07-10

A Légy jobb! mozgalom jótékonysági licitjén Szuper Levente jégkorongozó legendával karöltve 470 000 Ft-ot gyűjtöttünk a Snétberger Zenei Tehetség Központ számára, hogy támogathassuk a hátrányos helyzetű fiatalok zenei képzését és tehetséggondozását!

A befolyt összegek azt segítik, hogy a diákok nemzetközi porondokon bemutathassák képességeiket koncertek, külföldi tanulmányok, vagy nemzetközi versenyek formájában. A Snétberger Program célja, hogy eljuttassuk diákjainkat a zenei tanulmányaik legfelső fokára, azaz felvételt nyerjenek a legjobb zeneművészeti egyetemekre, akár Magyarországon, akár Európában.”  - mondta el Dr. Lantos Krisztina kuratóriumi elnök a Snétberger Zenei Tehetség Központ képviseletében.

 

Szabados Richárd Erste Bank vállalati üzletág vezető és Szuper Levente Vasas SC szakosztály-igazgató átadja a liciten megnyert tárgyakat Balázs Attilának, a Gyergyói Hoki Klub elnökének.

 

 

Fehér Elemér és Dr. Lantos Krisztina a Snétberger Zenei Tehetség Központ képviseletében átveszi a liciten befolyt összeget Balázs Attilától, a Gyergyói Hoki Klub elnökétől.

 

Balázs Attila elnök képviselte a díjátadón a licitet megnyerő Gyergyói Hoki Klubot, és elmondta, hogy terveik szerint hamarosan folytatják a Légy jobb! mozgalmat egy rászoruló szervezet megsegítésével.