Utánpótlás körkép (2021. 11. 13-14.)

Utánpótlás körkép (2021. 11. 13-14.)

2021-11-16

A mögöttünk hagyott hétvégén a Kárpáti Farkasok tizennégy éven aluli és fiatalabb korosztályos csapatai számára rendeztek mérkőzéseket. Két U14-es együttesünk közül az A-jelzésű otthon aratott küzdelmes győzelmet a Diósgyőr ellen, a B-jelű viszont Ferencvárosban hagyta a bajnoki pontokat. U12-es, valamint mini és szupermini csapataink is jégre léptek.

U14, II. csoport, alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok A – DVTK 6–3 (3–1, 1–2, 2–0)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Tóth F. (3), Varga, Laczkó, Simon

Hamvai Szilárd vezetőedző: „Nagyon küzdelmes, fizikális mérkőzésre számítottam a Diósgyőr csapatától, aminek eleget is tettek. Azt viszont sajnálom, hogy a bírók hagyták elfajulni a meccset, és ez a játékminőség rovására ment. Ettől függetlenül kifejezetten örültem annak, hogy a srácok töretlen lendülettel mentek az egész mérkőzés alatt. Amikor kellett, megvédték egymást és magukat, viszont tudtak figyelni végig a saját játékunkra, sorra lőttük a gólokat. Nyugodt edzőnek tartom magam, nem szoktam szerepelni a kispadon, de sajnos a bírói ítélkezések kritikán aluli teljesítményt mutattak. Ilyenre még nem volt példa a szezonban, remélem, nem is lesz a jövőben. A srácoknak gratulálok, megérdemelt győzelmet arattak.”

 

U14, V. csoport, alapszakasz, Fradi Sátor
FTC-Telekom B – Kárpáti Farkasok B 5–2 (2–1, 2–0, 1–1)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Somhegyi, László

 

U12 piros
Kárpáti Farkasok C – Szigeti Bikák

Csehy Zsombor vezetőedző: „Jól kezdtük a mérkőzést, hamar gólt tudtunk szerezni. A gól után visszavettünk a lendületből, aminek köszönhetően az ellenfél többször is betalált. A meccs további részében elég vegyesen teljesítettünk, voltak rossz és jobb periódusai az összecsapásnak. Összességében a hozzáállással és az akarattal elégedett vagyok, az U10-es feljátszók is nagyon jól szerepeltek a mérkőzésen.”

 

U12 sárga, Újpest
Kárpáti Farkasok B – UTE B

U12 kék, Székesfehérvár
Ifj. Ocskay Gábor JA – Kárpáti Farkasok A
Hegyi Ádám vezetőedző: "Az első harmadban a hazai csapat dominált, aztán szépen átfordítottuk a magunk javára. Néhány balszerencsés gólt kaptunk, de szép helyzeteket alakítottunk ki mi is. A helyzetkihasználásunkon javítani kell a jövőben, mert ennyi helyzet egy szezonra is elég lenne! Összeségében elégedett vagyok a mutatott játékkal! Most hétvégén nem lesz mérkőzésünk, kapnak egy kis pihenőt a srácok, aztán a KMH csapata jön hozzánk!"

 

U10 kék
A Kárpáti Farkasok kék minicsapata Újpestre utazott szombaton, ahol a házigazda UTE mellett a Debreceni Hoki Klub, az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia és a Kanadai Magyar Hokiklub ellen mérkőztek meg.

 

U10 piros
A piros minibajnokságban érdekelt Kárpáti Farkasok C házigazdaként két csapattal is képviselte magát szombaton az Érdi Jégcsarnokban. C1 és C2 csapatunk a Lizards, a KMH, a B-Villámok, a Tatabányai Polipok, a Sportországi Cápák és a Táti Tigrisek ellen mérte össze tudását.

 

U8 sárga
Vasárnap a legkisebbek is jégre léptek a sárga bajnokságban, ugyancsak hazai közönség előtt: a Kárpáti Farkasokhoz az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia, a Vasas SC, a Dunaújvárosi Acélbikák, a KASI, valamint a Szigeti Bikák érkezett vendégségbe.

(Fotó: Utánpótlás Sportfotó)