Utánpótlás körkép (2021.10. 03-04.)

Utánpótlás körkép (2021.10. 03-04.)

2021-10-05

A Kárpáti Farkasok minden korosztálya jégre lépett az elmúlt hétvégén, tehát igazi meccsdömping volt a klubnál. Ráadásul az U18-as, U16-os, U14 A--s és U12-es csapatainknak hazai pályán szurkolhattunk.

U18 kvalifikáció

Kárpáti Farkasok – DVTK Jegesmedvék Akadémia 0–2 (0–1, 0–1, 0–0)

Szoros mérkőzésre kényszerítették Fekecs Norbert fiai a DVTK Jegesmedvéket az Érdi Jégcsarnokban, de az első és a második harmadban sem tudtak válaszolni a diósgyőriek egy-egy góljára, így a záró játékrészt már hiába sikerült lehozniuk kapott gól nélkül, végül 2–0-s vereséget szenvedtek.

Fekecs Norbert vezetőedző: "Talán ők azok, akikhez a legközelebb vagyunk játéktudásban azokból a csapatokból, akik előttünk vannak a tabellán. Egy szoros mérkőzést játszottunk velük. Sok helyzetünk volt, amit nem sikerült kihasználnunk sajnos. A kapusok nagyon jól teljesítettek mindkét oldalon, ezért nem lett belőle egy gólzáporos mérkőzés. Természetesen most is sok U16-os játékossal teletűzdelt csapattal álltunk ki, így a fizikális fölény kijött a mérkőzés során. Leginkább tempóban és a palánk melletti testjátékban jött ki. A mérkőzésen nekem leginkább a csapatjáték hiányzott. Holnap Fehérvárra utazunk az utolsó selejtező fordulóban. Talán ismét sikerül gólt/gólókat lőni, hisz gól nélkül nem lehet meccset nyerni."

U16 A2-es bajnokság

Kárpáti Farkasok – Budapest Jégkorong Akadémia B 4–3 (2–1, 2–1, 0–1)

Érdi gólok: Nagy B., Keszthelyi, Polgár, Palla

David Minárik vezetőedző: „Azt hiszem, a szezon eleji három könnyű győzelem után a játékosaim elkezdték úgy érezni, a siker anélkül is jönni fog majd, ha nem dolgoznak meg érte keményen. Azonban ennek az ellenkezője történt! Ellenfelünk aktívan játszott, sokat korcsolyáztak, ami olykor problémákat okozott. Könnyebbek lennének a meccsek számunkra, ha gyorsabban járatnánk a korongot és keményebben letámadnánk. Bárhogy is, négy gólt szereztünk és megnyertük a meccset. Elégedett vagyok az újabb győzelemmel, a játékosok teljesítményével viszont nem.”

U14 A1 kvalifikáció

Kárpáti Farkasok – MAC Budapest A1 1–9 (0–3, 0–3, 1–3)

Érdi gól: Varga M.

Hamvai Szilárd vezetőedző: „Erős ellenfél ellen játszottunk, sok dolgunk volt a védekező harmadban. A srácok igyekeztek a maximumot nyújtani, de a hibáinkat könyörtelenül kihasználta az ellenfél. Több jó dolgot láttam, amiket az előző mérkőzéseken hiányoltam, de még sokat kell dolgoznunk, hogy eredményesek legyünk.”

Győri Nemak ETO HC – Kárpáti Farkasok 4–2 (1–1, 1–1, 2–0)

Érdi gólok: Darányi, Kun

Hamvai Szilárd vezetőedző: „Jól kezdtünk egy remek csapat ellen, sokáig sikerült uralnunk a játékot. Hamar sikerült megszereznünk a vezetést, és külön örültem, hogy nem tört meg a lendületünk. Sajnos megint elkövettünk olyan hibákat a védekezésben, ami a mérkőzésbe került. Meg kell tanulnunk az egész meccsen végig koncentrálni, mert rendszeresen az utolsó harmadokban esik szét a játékunk.”

Kárpáti Farkasok – FTC-Telekom 1–5 (0–2, 0–0, 1–3)

Érdi gól: Józsa

Hamvai Szilárd vezetőedző: „Örültem, hogy egy kemény, fizikális ellenfél ellen játszhattunk. Meg kell tanulnunk, hogy a jégkorong része a sok ütközés, ami taktikai előnyt jelent egy csapatnál. Igyekeztek a srácok felvenni a ritmust, de többször alulmaradtunk. Sokkal kevesebb idő volt gondolkodni, passzolni, mert már érkezett is az ellenfél.”

U14 B-3 alapszakasz

Kárpáti Farkasok B – Sportországi Cápák 4–10 (0–2, 2–3, 2–5)

Érdi gólok: Molnár B. (3), Marót

Hamvai Szilárd vezetőedző: „Rendszerint nehéz olyan ellenfél ellen játszani, amelyiknek nincs A-csapata, mert ezeknek gyakran vannak kiemelkedő színtű játékosaik. A srácok próbálták felvenni a ritmust, de még nincsenek ezen a szinten. Az U12-es feljátszók remekül szerepeltek, mind a négy gólban részt vállaltak.”

U12 kék

Kárpáti Farkasok – Dunaújvárosi Acélbikák

Hegyi Ádám vezetőedző: „Vasárnap a DAB csapatát fogadtuk Érden, ahol teljes csapattal tudtunk játszani, de ismét kapott lehetőséget U10-es játékos is. Ebben a szezonban elkezdjük beépíteni, megtanítani az U10-eseknek a nagypályás játékot, a többi U12-es csapatunkban is folyamatosan szerepelni fognak majd. A mérkőzésen végig nagy iramban tudtunk hokizni, a nagy dominancia ellenére sem lazítottak a srácok, a korongbedobástól a meccs végéig keményen dolgoztak, nagyon szép dolgokat láttam! Csütörtökön elutazunk Erdélybe két csapattal, több meccset fogunk játszani helyi és magyarországi csapatok ellen is.”

U12 piros

Kárpáti Farkasok C – Dunaújvárosi Acélbikák B

Csehy Zsombor vezetőedző: „A szezon második meccse egy nagyszerű felmérő volt számunkra, láthattuk, hogy jelenleg milyen szinten vannak a játékosaink, és mik azok a hiányosságok, amiket pótolni kell. A mérkőzésen mutatott játékkal összességében elégedett vagyok, sok pozitív dolgot láttam, amikre tudunk építkezni a jövőben.”

U10 kék, sárga

A mini korosztály kék bajnokságban szereplő csapata szombaton Székesfehérvárra utazott, ahol az Óriások JSE, az UTE és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ellen mérkőztek. Eközben a sárga csoportba tartozó játékosaink Dunaújvárosban játszottak, a GP Szegedi Vízmű, a Vasas és a házigazda Dunaújvárosi Acélbikák B ellen. Mindkét alakulatunk négy-négy mérkőzésen lépett jégre.

U8 sárga bajnokság

A szupermini korosztály ugyancsak Székesfehérváron vendégszerepelt a hétvégén. A Kárpáti Farkasok a sárga bajnokságban a Vasassal, az Óriások JSE-vel és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia B-vel szemben mérhették fel tudásukat.

 (Fotó: Utánpótlás Sportfotó)