Utánpótlás körkép (2021.10. 09-10.)

Utánpótlás körkép (2021.10. 09-10.)

2021-10-12

A magunk mögött hagyott hétvégén négy korosztály lendült akcióba. Kiemelendő, hogy gólgazdag mérkőzésen győzött U16-os csapatunk, illetve izgalmas meccsen, szétlövést követően nyertek az U14 A1-es bajnokságban érdekelt fiúk is.

U16 A2-es bajnokság

Kanadai Magyar Hokiklub Sportegyesület – Kárpáti Farkasok 3–6 (1–3, 0–2, 2–1)

Érdi gólok: Horváth (2), Molnár (2), Barna, Palla

David Minárik vezetőedző: „Jó formában léptünk jégre, ellenfelünket sikerült a saját térfelén tartanunk, ahol kialakítottunk néhány nagy helyzetet és hamarosan gólokat is szereztünk, majd irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést. Sajnos a harmadik harmadra veszítettünk a koncentrációnkból és kaptunk két gyors gólt, amivel meccsben tartottuk az ellenfelet. Azonban egy kontrából ismét betaláltunk és háromgólos előnyünket megőriztük a lefújásig. Még akkor is oda kell figyelnünk és oda kell magunkat tenni az egész mérkőzésen, ha U14-es játékosok alkotják a harmadik sorunkat. Csak így válhatunk jobbá.”

 

U14 A1 kvalifikáció

Kárpáti Farkasok – Óbuda Hockey Academy 6–5 szétlövés után (1–1, 2–2, 2–2, 0–0, 1–0)

Érdi gólok: Lázár, Tóth (3), Józsa, Varga

Hamvai Szilárd vezetőedző: „Nagyon izgalmas volt az Óbuda elleni mérkőzés. Jól játszottak a srácok, de sajnos még mindig előfordul egy-egy nagyobb hiba a védekező munkában, ami gólokba került. A csapat lendülete töretlen volt végig, sikerült nagy nyomást gyakorolnunk az ellenfélre, aminek meg is lett az eredménye. Örülök a győzelemnek és ami még fontosabb, látják a srácok, mi kell a győzelemhez.”

 

U14 B-3 alapszakasz

ESMTK – Kárpáti Farkasok B 8–1 (2–1, 2–0, 4–0)

Érdi gól: Kotroczó

Hamvai Szilárd vezetőedző: „Jól kezdtük a mérkőzést, sok oda-vissza akció volt. Sajnos a második harmadban sokat hibáztunk hátul, ezt a kapusaink egy darabig tudták ellensúlyozni. Sokat kell még fejlődnie a srácoknak, hiányzik a korongbiztos játék.”

 

U10 piros

A mini korosztály piros bajnokságában szereplő gyerekek szombaton a Vasas Jégcentrumban játszottak, ahol megmérkőztek a White Sharks, a Vasas C, az Újpesti Torna Egylet és a Vasas U8 Kék csapata ellen is.

 

U8 piros

Vasárnap szupermini piros tornának adott otthont az Érdi Jégcsarnok, ahol a Kárpáti Farkasok az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiával és a Kanadai Magyar Hokiklubbal mérhették össze tudásukat.

Fotó: Utánpótlás Sportfotó