Viastein Szuperkupa: ez nem csak a jégkorongról szól

Viastein Szuperkupa: ez nem csak a jégkorongról szól

2019-08-22

Klubunk fő támogatója, a Bayer Construct cégcsoporthoz tartozó Viastein a magyar jégkorong szuperkupa főszponzora is. Az augusztus 31-i Fehérvár AV19–FTC-Telekom kupameccs rólunk is szól.

A Viastein Kft.  névadószponzorként, partnerségben a  Barnes Magyarország ingatlantársasággal közösen járul hozzá a magyar jégkorong kiemelkedő eseményének,  Szuperkupa döntőnek a megszervezéséhez, ahol a Magyar Bajnok és a Magyar Kupa győztese csap össze.

A Tüskecsarnokban augusztus 31-én délután minden bizonnyal nagy érdeklődés mellett zajlik majd az összecsapás a  Magyar Kupát megnyerő Hydro Fehérvár AV19 és az Erste Liga-győztes és egyben magyar bajnoki címvédő  FTC-Telekom között.

Ez azonban számunkra jóval többről szól.
A Viastein a magyar tulajdonú Bayer Construct cégcsoport tagjaként az eddigi években is szívügyének tartotta a jégkorong ügyét, és gazdasági eredményeink által biztosított lehetőségek szerint hozzájárultunk a sportág fejlődéséhez.

Személyes kötődés ez, erős szálak, gyökerek kötnek a jégkoronghoz és ez teszi szinte kötelezővé számomra, hogy magam is visszaadjak valamit annak a közegnek, amelytől gyermekkorom óta, székelyföldi utánpótlás sportolóként, majd amatőr hokisként, és még inkább szurkolóként annyi örömet, szép pillanatot kaptam – fogalmaz Balázs Attila, a Bayer Construct vezetője.
A cégcsoport jégkorong-társadalmi szerepvállalása révén léphetett be újra a magyar jégkorong színpadára az Erste Ligába visszatért Gyergyói Hoki Klub, a jövő jégkorongozóinak lehető legmagasabb szintű nevelését célozza a 2019 januárjában átadott Érdi Jégcsarnok, és az itt edződő Kárpáti Farkasok  utánpótlás-nevelő egyesület.

A Viastein Szuperkupa támogatása célja egyben a sportág népszerűsítése, azzal a szándékkal, hogy minél több fiatal és felnőtt váljon a sportág szerelmesévé, és megteljenek a csarnokok lelátói szurkolókkal, és ugyanakkor követendő példát szeretnénk mutatni a gyerekeknek, hogy korcsolyát húzzanak, ütőt vegyenek a kezükbe és jégkorongozóvá, a magyar válogatott erősségeivé váljanak majd évek múlva.