Heti hokikörkép (2024. 03. 11-i hét)

Heti hokikörkép (2024. 03. 11-i hét)

2024-03-18

Nagyszerű eredményt értek el U12-es jégkorongozóink, akik a Magyar Kupa döntőjébe verekedték magukat hazai jégen.

Március 16., szombat 
U9 EMHL forduló, Érsekújvár, Szlovákia
Vasas – Kárpáti Farkasok
Kárpáti Farkasok – Hoba Blue Rockets
HK Nové Zámky – Kárpáti Farkasok
Csibi József vezetőedző: 
Hat mérkőzést játszottunk. Jól kezdtünk az első meccsen, az ellenfél csak büntetőből tudott gólt szerezni. A másodikon nem játszottunk jól, gond volt a védekezésben, de az azt követő meccseken sikerült jó játékkal szép eredményeket elérni. Voltak jó kapusteljesítmények és szép egyéni megoldások, szép gólok. Hasznos torna volt, elégedett vagyok a csapattal.

U10 kék, alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok – Ifj. Ocskay Gábor JA
Kárpáti Farkasok – Dunaújvárosi Acélbikák
Ajkai Óriások – Kárpáti Farkasok 
Ifj. Ocskay Gábor JA – Kárpáti Farkasok
Csehy Zsombor vezetőedző: „Az első perctől kezdve végig koncentráltan játszottunk. Jól működött a letámadás, folyamatosan tudtuk zavarni ellenfeleinket. Sajnos a saját kapunk előtt buta hibákat követtünk el, amikből gólokat tudtak ellenünk szerezni. Kevés lövéssel dolgoztunk a mai tornán, de így is sikerült nagyon szép gólokat lőni. Elégedett vagyok, mert az edzésen tanult dolgokat hasznosítják a gyerekek éles helyzetekben is.”

U14 - A, rájátszás, Ajka
Ajkai Óriások – Kárpáti Farkasok A 3–2 (3-0, 0-2, 0-1)
Érdi gólok: Lázár M., Papp I. 
Kedves Alfréd vezetőedző: Rosszul kezdtük a mérkőzést, az ellenfél első két lövése megpattant egy-egy ütőn, amiből gólokat szereztek és rövid időn belül sikerült harmadszor is betalálniuk. Egy időkérést követően jobban koncentráltunk és a saját játékunkat játszottuk. A második harmad elején, gyorsan tudtunk gólt szerezni és ezután sok helyzetet kialakítani, amiből egy gólra felzárkóztunk, de egyenlíteni már nem sikerült.

U14 - B, rájátszás, Budapest, Millenáris
KSI – Kárpáti Farkasok B 3–2 (1-2, 0-0, 1-0, 1-0)
Érdi gólok: Somhegyi M. (2) 

Andersen Liga, rájátszás, Győr
UNI Győr ETO HC – Worm Angels 9–2 (2-1, 5-0, 2-1)
Érdi gólok: Horváth D., Hruby G. 

Március 17., vasárnap
U8 kék, Érd
Kárpáti Farkasok – Vasas SC A
Kárpáti Farkasok – Dunaújvárosi Acélbikák 
HKB Hurricanes – Kárpáti Farkasok
Vasas SC A – Kárpáti Farkasok 
Csibi József vezetőedző: „A első mérkőzésen kicsit fáradtak voltunk. Előző napon EMHL tornán volt pár gyermek az U8-as csapatból és talán ennek tudható be a gyengébb kezdés. A folytatásban nagyon jó meccseket játszottunk, mindenki 100%-ban odatette magát, és így jöttek is a szép eredmények. Elégedett vagyok, főleg azért, mert sikerült olyan gyerekeket is játszatni, akik mostanáig inkább csak sárga vagy piros tornán szerepeltek.

U12 sárga, Magyar Kupa, Érd
Kárpáti Farkasok – MAC Budapest B 0–1 (0-1, 0-0)
Kárpáti Farkasok – Ifj. Ocskay Gábor JA 3–2 (1-1, 2-1, 0-0) 
Minarik Dávid vezetőedző: „A MAC elleni meccsen, a védekezésben az első percektől nem voltunk kellően koncentráltak, és kipattanóból gólt kapunk. A mérkőzés végéig aktívabbak voltunk az ellenfélnél, sok nagy helyzetet alakítottunk ki, de sajnos nem tudtunk gólt szerezni. Ennek ellenére remek játékot játszottunk, sok szép hokis pillanattal. A fehérvári együttes ellen srácaink jobbak voltak korcsolyázásban, és megpróbálták irányítani a játékot. Néhány lehetőség után gólt lőttünk, és ez jó hatással volt a csapatra.” 

A Kárpáti Farkasok sárga csapata bejutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe, amelyet március 24-én rendeznek a budapesti Kisstadionban.

U12 kék, alapszakasz, Győr
UNI Győr ETO HC – Kárpáti Farkasok 
Egerszegi Titánok – Kárpáti Farkasok
Gulácsi Ábris vezetőedző: „Gyenge volt az iram az egész mérkőzésen. Oda-vissza folyt a játék. Ellenfelünk jól bánt a helyzeteivel, mi nem tudtunk elég eredményesek lenni. Időszakosan szépen játszottunk, járattuk a korongot, de a befejezések nem sikerültek. Hiányzott az a plusz munka, amit a sikerért mindenkinek bele kell tennie egy mérkőzésbe. Dolgozunk tovább, hogy 60 percen keresztül tudjunk koncentráltan játszani.”