Heti hokikörkép (2024. március 04-i hét)

Heti hokikörkép (2024. március 04-i hét)

2024-03-14

Duplán örülhettek U18-asaink a múlt héten, hiszen két idegenbeli mérkőzésen is győztesen hagyták el a pályát.

Március 07., csütörtök
U14 - A, rájátszás, Érd
Kárpáti Farkasok – MAC Budapest A 1–2 (0-0, 1-1, 0-1)
Érdi gól: Wilcsinszky Z.
Kedves Alfréd vezetőedző: „A mérkőzés első felében nagyon jól játszottunk, sok helyzetünk volt, de nem éltünk velük és ugyan a második harmadban mi szereztük meg a vezetést, a rá következő cserében azonnal gólt is kaptunk. Meg kell tanulni jobban menedzselni a játékot, és akkor az ilyen erős csapatok ellen is sikeresek lehetünk.”

Március 08., péntek 
OB IV/C, rájátszás, Budapest, Tüskesátor
HKB Flashes II – Kárpáti Farkasok 4–1 (2-0, 1-0, 1-1)
Érdi gól: Portik Zs.

Andersen Liga, rájátszás, Dunaújváros
Worm Angels – UNI Győr ETO HC 2–6 (0-1, 1-2, 1-3)
Érdi gólok: Hamvai Sz., Kiss Á.

Március 09., szombat 
U10 sárga, alapszakasz, Érd 
Kárpáti Farkasok – Szigeti Bikák Pesterzsébet
Kárpáti Farkasok – Budakalászi Vidrák
FTC-Telekom – Kárpáti Farkasok 
Szigeti Bikák Pesterzsébet – Kárpáti Farkasok 
Csehy Zsombor vezetőedző: „Jól kezdtük a tornát, megfelelő hozzáállással és akarással játszottunk végig. Sok helyzetet tudtunk kialakítani az ellenfeleink kapuja előtt, de sokkal hatékonyabbnak kell lennünk a befejezéseknél. A szünet után még nagyobb hangsúlyt próbáltunk fektetni a csapatjátékra, szép összjátékokból is tudtunk gólokat szerezni. A torna végére egész jól megértették a gyerekek a passzok fontosságát. Négy győzelemmel zártuk a tornát. Örülök az eredménynek és elégedett vagyok a mutatott játékkal is.”

U10 sárga, alapszakasz, Budapest, Újpest 
VUA Pandák – Kárpáti Farkasok S2
MAC Budapest B – Kárpáti Farkasok S2
Kárpáti Farkasok S2 – UTE
Kárpáti Farkasok S2 – VUA Pandák
Sándor-Székely Katinka vezetőedző: „A mai tornán négy mérkőzést játszottunk, két sorral álltunk ki, ami nagyon sok jég időt jelentett a gyerekeknek, meglátszott rajtuk a fáradtság és nem tudtak végig koncentrálni. A játék minden elemében van még hova fejlődnünk, hozzáállásban szintén. Összességében tanulságos torna volt.”

U14 - A, rájátszás, Budapest, Kisstadion
MAC Budapest A – Kárpáti Farkasok A 4–2 (0-1, 3-1, 1-0)
Érdi gólok: Papp I., Simon Cs.
Kedves Alfréd vezetőedző: „A forgatókönyv hasonló volt az előző mérkőzéshez, ismét az első felében volt több helyzetünk és csak egy gólt szereztünk. Innentől tudtuk, hogy még keményebben fog jönni az ellenfél és így is történt, amikor tisztán hagytuk őket lőni, vagy a kapunk előtt nem voltunk elég kemények akkor azonnal gólokat szereztek. Sajnos a szezon eddigi részében nem játszottunk ilyen tempójú meccseket és egyik mérkőzésen se volt ilyen nyomás a fiúkon,  és ez mindegyik mérkőzés végére meglátszott rajtuk. Összességében teljes mértékben elégedettek lehetünk a teljesítménnyel, három szoros mérkőzést játszottunk a bajnokság egyik legjobb csapata ellen.”

U14 - B, rájátszás, Zalaegerszeg
Egerszegi Titánok – Kárpáti Farkasok B 16–0 (8-0, 5-0, 3-0)
Minarik Dávid vezetőedző: „A teljes 60 perc alatt dominált a hazai csapat. Sajnos nem voltunk elég jók ahhoz, hogy versenyképesebb játékot játsszunk. Ami még szomorúbb, hogy egyetlen játékos sem tudott gólhelyzetet kialakítani, vagy előkészíteni. Ez egy jó lecke volt, amely megmutatta a srácoknak, hol tartanak most és mennyivel keményebben kell dolgozniuk, edzeniük a jobb eredmények érdekében.”

U18 - B, alapszakasz, Budapest, Tüskesátor
HKB – Kárpáti Farkasok 2–7 (0-0, 1-4, 1-3)
Érdi gólok: Balázs E. (2), Balló J. (2), Szentandrássy N., Laczkó B., Józsa Cs.
Dósa Krisztián vezetőedző: „Nagyon magas szinten kezdtünk, élesek voltunk az első cserétől kezdve. Egyenlő létszámnál már az első harmadban is dominálni tudtunk, csak a két buta kiállításunk törte meg a lendületünket egy időre. A második harmadtól viszont a szezon talán legfegyelmezettebb, legszervezettebb játékát mutattuk, aminek meg is lett az eredménye. Sok olyan dolgot csináltunk jól, ami eddig hiányzott a játékunkból, talán a szezon során most hasonlítottunk a legjobban egy tudatos, szervezett jégkorongcsapatra. Egytől egyig mindenki kivette a részét a győzelemből, igazi csapatmunka került ki a jégre, ezt pedig mindig jó érzés látni.”

Március 10., vasárnap
U12 piros, alapszakasz, Érd
White Sharks HC – Kárpáti Farkasok
Kárpáti Farkasok – Bajai Harcsák
Fekecs Norbert vezetőedző:Mindkét meccsen jól játszottak a gyerekek. A másodikon remekül helytálltak az U10-es játékosok. A legfontosabb, hogy egységes csapatként küzdöttek.

U12 sárga, Magyar Kupa, Zalaegerszeg
Kárpáti Farkasok – Vasas SC B
Egerszegi Titánok – Kárpáti Farkasok
Gulácsi Ábris vezetőedző: „Remekül kezdtük az első mérkőzést, számos helyzetet dolgoztunk ki, de kevésből sikerült gólt szerezni. A második meccsen a védekezésé volt a főszerep, de kapusaink állták a sarat. Nagyot küzdöttek a gyerekek, aminek meg is lett az eredménye.”

U18 - B, alapszakasz, Győr
UNI Győr ETO HC – Kárpáti Farkasok 1–2 (0-1, 1-0, 0-0, 0-0, 0-1) büntetőkkel
Érdi gólok: Balló J., Bóla B.
Dósa Krisztián vezetőedző: „Az előző napihoz képest egy kicsit gyengébb színvonalú, kevésbé intenzív meccset játszottunk. Mindkét csapat meccselt előző nap, illetve kicsit talán érezhető volt az is, hogy ennek a mérkőzésnek már nem sok tétje van. A játékunk alapvetően ezen a meccsen is rendben volt, de azért több olyan hiba is becsúszott, ami szombaton nem, illetve az ellenfél kapuja előtt sem voltunk elég élesek. Mindkét kapusunk kiváló teljesítményt hozott, valamint az emberhátrányos játékunk kiemelkedő volt, különösen a vége felé kivédekezett kettős hátrányunk. A meccs végén volt több lehetőségünk, hogy eldöntsük a meccset, de végül csak büntetőkkel sikerült. Összességében egy pozitív hétvégét zártunk, az egész csapat kiválóan dolgozott.”

OB IV/D, rájátszás, Érd
Kárpáti Farkasok – ESMTK Jégkockák 7–2 (3-1, 2-0, 2-1)
Érdi gólok: Nagy E. (2), Kovács B., Penderik P., Kiss-Ugróczky L., Huszti G., Pötyö M.