Aktuális hírek, közlemények

Hétvégi ajánló (2022. 11. 25-27.)

Az U18-as csapat érdi mérkőzésével, már pénteken megkezdődik számunkra a hétvégi menetelés. Összesen tizenkét párharc alkalmával szoríthatunk a Kárpáti Farkasoknak.

Olvass tovább

Heti hokikörkép (2022. 11. 14-22.)

Az elmúlt egy hétben Győrben, Szombathelyen és Budapesten is nyertek jégkorongozóink. Összesen tizenhárom mérkőzésen léptek jégre a Kárpáti Farkasok

Olvass tovább

Legjobbjaink nemzetközi meccseket játszottak

Klubunk két lány és hat fiú jégkorongozója kapott lehetőséget nemrég, hogy válogatott összetartáson fejlessze képességeit.

Olvass tovább

Hétvégi ajánló (2022. 11. 19-20.)

Valamennyi korosztályunkban lesz érintettsége klubunknak az utánpótlás jégkorong-bajnokságok hétvégi játéknapjain.

Olvass tovább

Közkori november 19-én és 20-án

Nagyon sűrű a jégkorong versenynaptár ebben a hónapban, ennek ellenére igyekeztünk keresni november 1. után újabb alkalmakat, amikor a nagyközönség ismét birtokba veheti a jégpályát.

Olvass tovább

Heti hokikörkép (2022. 11. 7-i hét)

A legfiatalabb korosztályok mérkőzései dominálták az elmúlt napokat. U8-ban és U10-ben is bővelkedett izgalmas csatákkal a bajnoki program, de az U12-esek és az U14-esek is jégre léptek.

Olvass tovább

Válogatottjainkon az edzők szeme

Sűrű napjai vannak a magyar utánpótlás jégkorong-válogatottaknak. A felkészülés és közös gyakorlás jegyében több korosztály is táborba vonult és edzőmeccseket is játszik. Nagy örömünkre, klubunk több játékosára is számítanak a szakmai vezetők.

Olvass tovább

Hétvégi programajánló (2022. 11. 12-13.)

Egy újpesti verseny kivételével minden Kárpáti Farkasok érdekeltségű tornának és mérkőzésnek az Érdi Jégcsarnok lesz a házigazdája szombaton és vasárnap.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 of 245 news entries