Aktuális hírek, közlemények

Öt csapatunk idegenben lép jégre

A Kárpáti Farkasok utánpótlásában hét korosztály nyolc csapata lendül akcióba a következő napokban. U18-as és U16-os együtteseink a Budapest Jégkorong Akadémiához látogatnak, első számú U14-eseink Győrbe utaznak, U12-es kék csapatunk pedig Dunaújvárosban vendégszerepel, továbbá U10-es piros tornán is részt veszünk az FTC Sátras Jégpályáján. A többieknek az Érdi Jégcsarnokban szurkolhatunk.

Olvass tovább

Utánpótlás körkép (2022. 1. 19-23.)

A Kárpáti Farkasok hat korosztályos csapata lendült akcióba múlt héten. U18-as együttesünk nem tudta megszerezni első győzelmét az osztrák bajnokságban. U16-os fiaink a DVTK-t és a Fehérvárt is legyőzték Érden, a 14 év alattiak az Ocskay akadémia ellen nyertek, az U12-esek viszont Káposztásmegyeren szenvedtek vereséget a Vasastól. A legkisebbek a Városligetben hokiztak az MJSZ által szervezett tornákon.

Olvass tovább

Közönségkorcsolyázás ma délután

Ne feledjétek, szombat délután ismét közönségkorcsolyázás az Érdi Jégcsarnokban! Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Olvass tovább

A legkisebbek a Városligetben hokiznak szombaton

A Kárpáti Farkasok öt korosztályos csapata számára rendeznek mérkőzéseket az előttünk álló hétvégén. Az osztrák bajnokságban szereplő U18-as együttesünk a horvát válogatottat fogadja Érden. U16-os csapatunkhoz az Ifj. Ocskay Gábor NJA érkezik, míg U12-es fiaink a Vasashoz látogatnak. Az MJSZ által rendezett városligeti U10-es és U8-as tornákon is részt vesznek a Kárpáti Farkasok.

Olvass tovább

Utánpótlás körkép (2022. 1. 15-19.)

Hat korosztály tíz csapata lépett jégre a Kárpáti Farkasok utánpótlásában a múlt héten. A betegségek és sérülések tizedelte U18-as együttesünk nagyot küzdött, ám így is borítékolható vereségeket szenvedett az osztrák juniorligában. Hétgólos sikernek örülhettek az U16-osok, az U14-esek viszont sikertelen játéknapon vannak túl.

Olvass tovább

Hat hazai bajnoki a következő napokban

Lassan beindul a nagyüzem a Kárpáti Farkasoknál, a következő hétvégén már hat korosztály tíz csapata lendül akcióba. U18-as együttesünk a Budapest Jégkorong Akadémia és az Okanagan Hockey Academy ellen igyekszik megszerezni első pontjait az osztrák bajnokságban. U16-os, U14-es, U12-es, valamint U10-es hokisaink után a szupermini korosztály számára is kezdődik a mérkőzések sorozata.

Olvass tovább

Utánpótlás körkép (2022. 1. 5-9.)

Az osztrák juniorligában szereplő csapatunk az U18-as horvát válogatott ellen még idény eleji formát mutatott, a Debrecen ellen viszont már a szezon legjobb játékát produkálta. U16-os együttesünk gólgazdag meccsen győzte le a Vasast, az U14-es fiúk pedig remek hajrával múlták felül a DHK-t.

Olvass tovább

Január 22-én ismét lesz közönségkorcsolya

Sportos évkezdéssel igyekszünk kedveskedni mindezoknak, akik szívesen korcsolyáznának januárban, az Érdi Jégcsarnokban. Január 22-én 15:45 és 18:45 között ismát várjuk szeretettel az érdeklődőket!

Olvass tovább

Megjelenítve 8 of 136 news entries