Heti hokikörkép (2022. 11. 14-22.)

Heti hokikörkép (2022. 11. 14-22.)

2022-11-22

Az elmúlt egy hétben Győrben, Szombathelyen és Budapesten is nyertek jégkorongozóink. Összesen tizenhárom mérkőzésen léptek jégre a Kárpáti Farkasok

2022. 11. 17., csütörtök
U18 B1 alapszakasz, Győr
UNI Győr-Nemak ETO HC - Kárpáti Farkasok 4-5 (0-2, 4-1, 0-2)
Érdi gólok: Szabó 2, Kuminka 2, Görbe

Fekecs Norbert vezetőedző: „Egy jó mérkőzés volt fejlődés szempontjából, hiszen a hibáinkból tudunk tanulni, amikből volt is jó sok.”

2022. 11. 18., péntek
U16 I. csoport, Érd
Kárpáti Farkasok - Budapest Jégkorong Akadémia U16 1-10 (0-2, 1-0, 0-8)
Érdi gól: Szentandrássy

David Minárik vezetőedző: „Hiányos játékoskerettel is tudtuk tartani a lépést a második harmad végéig. Sajnálatos módon a harmadikban kaptunk nyolc gólt, ami lerombolta az első két játékrészben elvégzett munkánkat. Azt kell mondanom, hogy a játékosok igyekeztek és jól küzdöttek, de az ellenfél más szinten jégkorongozott és megérdemelten nyert.”

2022. 11. 19., szombat
U14 IV. csoport, Szombathely
Szombathelyi Pingvinek - Kárpáti Farkasok B 3-4 (1-1, 1-2, 1-0, 0-1) hosszabbítás után
Érdi gólok: László-Siroki, Vilcsinszky, Vég, Németh

Dósa Dávid vezetőedző: „Jó iramú meccs volt. Az elején elkaptuk a fonalat, sok, de minőségben gyenge lövésünk volt, így nem sikerült gólokra váltani. A mérkőzés végén kicsit eldölt a pálya külső behatásra, így folyamatosan hátrányban játszottunk, ezt pedig az ellenfél gólra tudta váltani. A hosszabításban az ellenfél edzője túl sok KHL meccset nézett, így rövidre tudtuk zárni a csatát.”

U18 B1 alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok - Egerszegi Titánok 5-8 (1-6, 1-1, 3-1)
Érdi gólok: Görbe 3, Nánási, Varga

Fekecs Norbert vezetőedző: „Sajnos nem sikerült a pontszerzés, ami annak is betudható, hogy kulcsemberek nélkül tudtunk csak kiállni, Andersen Liga-érdekeltség, betegség és eltiltás is közrejátszott ebben. Ennek ellenére tanulságos mérkőzés volt. Ha egy picit jobban hiszünk magunkban és taktikailag fegyelmezettebb játékot játszunk, akkor lehetett volna kissé szorosabb is az eredmény.” 

U10 sárga, Székesfehérvár
Goodwill Pharma Szeged - Kárpáti Farkasok
Veszprémi Jéglovagok - Kárpáti Farkasok
Kárpáti Farkasok - Ifj. Ocskay Gábor JA I
Kárpáti Farkasok - Goodwill Pharma Szeged

Csibi József vezetőedző: „Mind a négy mérközésen jól játszottak a gyerekek. Rengeteg gólt szereztünk és ami a legfontosabb, hogy keveset kaptunk. Jó volt a helyzetkihasználás, jó kapusteljesítményt láthattunk. Összességében egy nagyon jó tornát játszotunk, elégedett vagyok a látottakkal.”

2022. 11. 20., vasárnap
U12 sárga, Érd
Kárpáti Farkasok B - UTE 0-0

Hamvai Szilárd edző: „Nagyon nagy energiával kezdtük a mérkőzést, talán meg is lepődött az ellenfél. Sikerült végig nekünk irányítani a játékot, kevés időt hagytunk az UTE csapatának. Úgy látom, a szezonunk eddigi legjobb mérkőzése volt a mostani, gratulálok a srácoknak!”

U12 kék, Székesfehérvár
Ifj. Ocskay Gábor JA - Kárpáti Farkasok 0-0

Kedves Alfréd vezetőedző: „Jó mérkőzést játszottunk a Fehérvár ellen. Teljes mértékben elégedett voltam a csapat teljesítményével. Mindenki odafigyelt, próbálta a saját dolgát elvégezni és ennek meg is lett az eredménye. Előfordulnak még egyéni hibák, de azon dolgozunk, hogy ezekből minél kevesebb legyen.”

U16 I. csoport, Érd (zárt kapus)
Kárpáti Farkasok - FEHA19 1-12 (1-4, 0-6, 0-2)
Érdi gól: Nánási

David Minárik vezetőedző: „Betegség miatt hét játékosra nem számíthattam, ezért a B csapatból kaptak többen játéklehetőséget. Az egy gólunkon kívül semmi érdemlegeset nem alkottunk támadásban. De minden játékos igyekezett küzdeni a csapatért és megpróbált a lehető legjobban védekezni. A minőségünk sajnos nem volt egy szinten a Fehérvárral, ezért nem is várhattunk más eredményt.”

OB IV/C-A csoport, Budapest
VIP Lizards A - Kárpáti Farkasok 1-3 (0-1, 1-1, 0-1)
Érdi gólok: Szitha, Portik, Novák

Simon Levente csapatvezető: „Egyszer már játszottunk a mostani ellenféllel. Azóta bővültünk új játékosokkal, így már ki tudtunk állni három sorral. A mérkőzés szoros volt, de nagy örömünkre másodjára is sikerült legyőzni őket.”

2022. 11. 21., hétfő
U16 I. csoport, Érd
Kárpáti Farkasok - SZJA 1-6 (0-3, 1-0, 0-3)
Érdi gól: Balázs E.

David Minárik vezetőedző: „Nem volt könnyű meccs. Az ellenfél erőből játszott és jól korcsolyázott. Veszélyesebbnek kell lennünk támadásokban és több gólszerzési lehetőséget kell kialakítanunk, ha kiegyenlített mérkőzést akarunk játszani. Szerintem ez az eredmény mutatja a játék képét.”

(Fotó: archív)