Heti hokikörkép (2023. 01. 16-i hét)

Heti hokikörkép (2023. 01. 16-i hét)

2023-01-25

Öt korosztályunk lépett jégre az elmúlt héten, az U18-asok két bajnoki mérkőzést is játszottak.

2023. 01. 18., szerda
U14. III. csoport, középszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok - Sportországi Cápák 8-0 (3-0, 2-0, 3-0)
Érdi gólok: Kotroczó O. 3, Balázs Cs., 2, Marót P., Bokrossy D., Somhegyi M.

Dósa Dávid vezetőedző: „Az eredménnyel és a játék képével is elégedett vagyok. Tanulságos mérkőzés volt számunkra. Meg kell tanulnunk fegyelmezetten és a bíróktól, ellenféltől elvonatkoztatva játszani. Így még jobb eredményeket fogunk elérni.”

2023. 01. 19., csütörtök
U18 B1 alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok - Ajkai Óriások 9-2 (3-1, 4-0, 2-1)
Érdi gólok: Nagy B. 2, Kuminka Zs. 2, Bálint V. 2, Tóth F., Léhi K., Korein B.

Fekecs Norbert vezetőedző: „Az előző mérkőzésből kiindulva úgymond hoztuk a csapat számára kötelező eredményt. Sajnos a mérkőzést előbb kellett befejezni, mert egy szerencsétlen balesetben megsérült az egyik játékosunk, Nánási Zsombi, aki fejjel esett a palánknak. A mentők kórházba szállították, szerencsére nincs komolyabb sérülése, mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!”

2023. 01. 21., szombat
U10 kék torna, Budapest, Tüskesátor
Sportországi Cápák - Kárpáti Farkasok
UNI Győr-Nemak ETO HC - Kárpáti Farkasok
Kárpáti Farkasok - HKB
Kárpáti Farkasok - Sportországi Cápák

Lengyel Levente vezetőedző: „Jól kezdtük a tornát, az első két mérkőzésen elégedett voltam a csapattal. Tetszett a küzdés, mindenki odafigyelt. Sajnos a szünet után nagyon bent maradtunk az öltözőben, de az utolsó mérkőzésre sikerült visszatérni a torna elején nyújtott formánkhoz. Meg kell tanulnunk, hogy minden mérkőzés vagy torna az utolsó percig tart és nem lehet közben elveszíteni a figyelmünket.”

U18 B1 alapszakasz, Zalaegerszeg
Egerszegi Titánok - Kárpáti Farkasok 4-6 (1-3, 2-1, 1-2)
Érdi gólok: Szabó I. 4, Görbe B., Kuminka Zs.

Fekecs Norbert vezetőedző: „Jó mérkőzést játszottunk, tanulságos volt számunkra. Az ellenfél játékosai nagyon küzdöttek és kihasználták taktikai figyelmetlenségeinket. A mérkőzésen többnyire mi irányítottunk, de egy-egy ellentámadással meglepetést tudtak okozni. Főleg, hogy nem mindig koncentráltunk a védekezésre. Gratula a srácoknak, végig küzdöttek és jól állták a sarat!”

2023. 01. 23., vasárnap
U16 II. csoport, Érd
Kárpáti Farkasok - UTE 5-3 (0-1, 4-1, 1-1)
Érdi gólok: Polgár L. 2, Balázs E., Szentandrássy N., Tóth F.

David Minárik vezetőedző: „Jó mérkőzést játszottunk. Próbáltunk agresszívek lenni és megnyerni az egy az egy elleni csatákat, ami sikerült is. Jó volt a csapatszellem is. Boldogok vagyunk a győzelem miatt és most készülnünk kell az utolsó bajnokira, amelyen eldőlt, bejutunk-e a play-off-ba.”

U12 sárga, Székesfehérvár
Ifj. Ocskay Gábor JA B - Kárpáti Farkasok B 0-0

Hamvai Szilárd vezetőedző: „Kicsit nehezen indult a mérkőzés, óvatosan mentünk a korongokért. Nagyon tetszettek a korongkihozatalok, sok támadás a jó hátvéd passzokból indult. A támadó térfélen nem voltunk eredményesek, apró hibákon múlt a gól. Hullámzó teljesítményt mutattunk végig, de láttam egy-két remek teljesítményt.”

U12 kék, Érd
Kárpáti Farkasok - Vasas SC 0-0

Kedves Alfréd vezetőedző: „Nagyon jó első két harnadot játszottunk, sokat tudtunk támadni, amelyekből sikerült gólokat is szerezni. Csak sajnos a harmadik harmadra elfáradtunk fejben, és nagyon sok hibát követtünk el, amit az ellenfél kihasznált.”