Ilyen az, amikor egy közösség összefog!

Ilyen az, amikor egy közösség összefog!

2022-12-19

Rengeteg játék, élelmiszer és ruhaadomány gyűlt össze a Légy Te is a Kárpáti Farkasok Angyala felhívásunkra. Ilyen az, amikor megmuttajuk, milyen remek egy közösség a miénk!

Már biztos, hogy sok-sok nehéz körülmények között élő gyermek és felnőtt karácsonyát teszi szebbé és boldogabbá a Kárpáti Farkasok jégkorongklub közössége, miután kiderült, szép számmal érkeztek adományok a december 1. és 15. között meghirdetett jótékonysági akcióra. Új és használt játékok, gyermek és felnőtt téli ruhák, tartós élelmiszerek, édességek, gyermekkönyvek egyaránt gyarapították a gyűjtést, melyeket ma délelőtt elhelyeztünk az Érdi Jégcsarnok karácsonyfája alatt, illetve egészen pontosan a nagy mennyiségnek hála a fa körül.

A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete területi vezetőjének, Sebők Krisztinának, illetve az érdi Család- és Gyermekjóléti Központi tagintézményvezetőjének, Abrudbányai Tímeának Pecsuvácz Péter, a Kárpáti Farkasok kommunikációs vezetője adta át az adományokat.

Hogy tényleg teljes legyen a karácsony ünnepe, a felajánlásokat még a héten megkapják az Érden, Tárnokon, Sóskúton, Százhalombattán, Pusztazámoron, Diósdon, valamint Törökbálinton élő személyek, családok.

Köszönjük, hogy csatlakoztatok jótékonysági akciónkhoz, és nagyon büszkék vagyunk példamutató közösségünkre!