Utánpótlás körkép (2022. 1. 5-9.)

Utánpótlás körkép (2022. 1. 5-9.)

2022-01-11

Az osztrák juniorligában szereplő csapatunk az U18-as horvát válogatott ellen még idény eleji formát mutatott, a Debrecen ellen viszont már a szezon legjobb játékát produkálta. U16-os együttesünk gólgazdag meccsen győzte le a Vasast, az U14-es fiúk pedig remek hajrával múlták felül a DHK-t.

U18, ICE Juniors League, alsóház
Team Croatia Select – Kárpáti Farkasok 10–2 (5–1, 4–1, 1–0)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Nagy A., Palla X.

Fekecs Norbert vezetőedző: „Sajnos nem sikerült úgy az első harmad, ahogy szerettük volna. Bár mi szereztük meg a mérkőzés első gólját, gyorsan válaszoltak rá, és sajnos nem csak egyszer. Lehet, túl sok volt a pihenő és nem tudtunk még fejben felkészülni a mérkőzésre.”

Kárpáti Farkasok – Debreceni Hoki Klub 0–1 (0–1, 0–0, 0–0)

Fekecs Norbert vezetőedző: „Nagyon jó mérkőzést játszottunk annak ellenére, hogy kikaptunk. Végig  küzdöttünk és nagy tempót mentünk, ami sokszor megzavarta az ellenfelet. Sok helyzetet sikerült kialakítani, amiket sajnos nem tudtunk kihasználni. A szezonban most játszottunk a legjobban. Ugyan a mérkőzés végén el voltam keseredve, de a srácok nagyon jól teljesítettek és nagyot léptek előre. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy jobbak voltunk, mint az ellenfél. Sajnos ezt a játékot gólra játsszák, így nem sikerült pontot szereznünk.”

 

U16, I. csoport, alapszakasz
Vasas SC – Kárpáti Farkasok 4–6 (1–1, 3–1, 0–4)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Keszthelyi (2), Nagy B., Barna (2), Molnár

 

U14, II. csoport, középszakasz
Kárpáti Farkasok – Debreceni Hoki Klub 4–2 (0–1, 1–0, 3–1)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Laczkó (2), Simon, Tóth F.

Hamvai Szilárd vezetőedző: „Az ünnepek óta ez volt az első mérkőzésünk és ez látszott is a csapaton. Dolgoztak a srácok végig, nem volt sok hiba, viszont hiányoltam azt az áttörő lendületet, ami eddig megvolt a csapatban. Az ellenfél szerezte meg a vezetést, mégsem történt sebességváltás. Továbbra is voltak helyzetek, de még mindig nem éreztem azt a kellő tüzet a srácokban, ami a győzelemhez kell. A második harmadban kiegyenlítettünk, viszont ezután sem volt eseménydús a játék. Ellenben a harmadik harmadban, a kapott gólunk után megtörtént az áttörés. Az utolsó tíz percet kellő erőbedobással és küzdelemmel sikerült végigjátszani, aminek meg is lett az eredménye és sikerült nyernünk.”

 

U14, V. csoport, alapszakasz
Eszkimók Szombathely – Kárpáti Farkasok B 10–1 (0–1, 1–0, 3–1)
A Kárpáti Farkasok gólszerzője: László

(Fotó: Utánpótlás Sportfotó)