Utánpótlás körkép (2022. október 1–2.)

Utánpótlás körkép (2022. október 1–2.)

2022-10-04

Szoros mérkőzéseket vívtak a Kárpáti Farkasok utánpótláscsapatai a mögöttünk hagyott hétvégén. Az U18-asok nyögvenyelős meccsen győzték le az Óbudai Hockey Akadémiát, az U14-esek egy-egy szoros mérkőzésen elért győzelemmel és vereséggel zártak az Érdi Jégcsarnokban, míg az U12-es korosztályban mindhárom együttes egy-egy mérkőzésen gyarapíthatta tudását.

2022. 10. 01.
U18 alapszakasz, B1
OHA–Kárpáti Farkasok 4–5 (2–2, 0–2, 2–1)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Nagy B. 2, Keszthelyi, Görbe, Ivanics

Fekecs Norbert, vezetőedző: „Elég gyengén kezdtük a mérkőzést. Az ellenfél teljes erőbedobással és hatalmas küzdéssel indított és játszotta végig a meccset. Sajnos ez ránk nem volt igaz a hétvége folyamán. Bár a három pontot elhoztuk, de a jó teljesítménnyel adósak maradtunk. Nehéz, nyögvenyelős meccsen vagyunk túl, amit saját magunknak tettünk nehézzé. Remélhetően tanultunk a hibáinkból és a következő mérkőzésen már nem leszünk ennyire könnyelműek.”

U14 kvalifikáció
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű–Kárpáti Farkasok 2–4 (1–2, 1–2, 0–0)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Makai A., Sághy, Makai H., Molnár

Kárpáti Farkasok–DVTK Jegesmedvék 6–7 (4–3, 2–4, 0–0)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Somhegyi, Sághy, Szabó, Józsa , Makai H., Balázs

Dósa Dávid, vezetőedző: „A Szeged elleni mérkőzés képe kevésbé tükrözi az eredményt. Jól játszottunk, folyamatos nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, koronggal és korong nélkül is. Viszont a gólok hiányoztak: 28 lövésből csak négyszer voltunk eredményesek. A Miskolc ellen azt kell mondanom, hogy a játékosok az eddigi legjobb formájukat hozták a kezdet óta. Jól támadtunk és védekeztünk. A csapatjáték és az egyéni teljesítmények példaértékűek voltak a mezőnyben. Sajnos kapus poszton kicsit gyengébben szerepeltünk az elvártnál, így a mérkőzést a Miskolc nyerte 7–6-ra.”

2022. 10. 02.
U12 kék bajnokság
Vasas SC–Kárpáti Farkasok 0-0

Hegyi Ádám, vezetőedző: „A mérkőzés nagyon rosszul sikerült. Az edzésen látott dolgokból gyakorlatilag semmit sem láttam viszont. A héten fogunk erről beszélgetni a gyerekekkel és bízom a pozitív előrelépésben!”

U12 sárga bajnokság
Kárpáti Farkasok B–Egerszegi Titánok 0-0

Kedves Alfréd, vezetőedző: „Erős ellenfélnek bizonyult a Zalaegerszeg. Gyorsabban és többet korcsolyázott nálunk, ezért többet is volt nála a korong. Nagyszerű mérkőzés volt a védekezés gyakorlására.”

U12 piros bajnokság
Sportországi Cápák–Kárpáti Farkasok C 0-0
Kárpáti Farkasok C–White Sharks Hockey Club 0-0

Hamvai Szilárd vezetőedző: „Kicsit álmosan kezdtük az első meccset, de a felénél belerázódtak a srácok. Egész szép akciókból lőttünk gólokat. U10-es játékosaink is felbátorodtak. A második mérkőzést jól kezdtük. Az ellenfélnek az volt az első meccse a napon, mi viszont már fáradtabbak voltunk. Próbáltuk magunkat tartani, de ennek ellenére több gólt is kaptunk. Összességében elégedett voltam a srácokkal, végig keményen dolgoztak.”

(Fotó: archív)