Erste Liga-bajnokoknak is tartott skill edzéseket David Minárik

Erste Liga-bajnokoknak is tartott skill edzéseket David Minárik

2023-09-14

A Kárpáti Farkasok egyéni képességfejlesztésért felelős edzője a Gyergyói HK-nál vendégeskedett.

„Az ötnapos gyergyói kirándulásom célja az volt, hogy mentoráljam és fejlesszem az utánpótlás edzőit az U9-estől az U20-as korosztályig. Ugyanezt tesszük itt Érden, a Kárpáti Farkasoknál is. Képzést tartottam minden korcsoport számára, főként a korcsolyázási technikára koncentrálva, ami rendkívül fontos a jégkorongban, és amit a leginkább hangsúlyozok a fiatal játékosokkal való munka során” — kezdte szakmai beszámolóját David Minárik.

„Emellett dolgoztam az előző évi Erste Liga-bajnokokkal és tartottam reggeli képességfejlesztő foglalkozásokat is a felnőtt játékosoknak. Játékhelyzeteket és apró részleteket gyakoroltunk. Nagy öröm volt velük dolgozni, fantasztikus edzőket és embereket ismertem meg a gyergyói jégkorongos közösségben” — folytatta a skill edző.

„Nagyszerű ötlet, hogy ez a két klub együttműködjön és megossza tapasztalatait, mindannyiunk közös célja érdekében, hogy a játékosok minél jobbak legyenek és folyamatosan fejlődjenek, ahogyan csak a képességeik engedik” — zárta a Kárpáti Farkasok trénere.

Minőségi jégkorong mindenek felett!