Felnőttcsapat, több külföldi torna és sportösztöndíj is a célok között

Felnőttcsapat, több külföldi torna és sportösztöndíj is a célok között

2023-04-04

Az alapítás óta eltelt sikeres évek után szintlépés következik a Kárpáti Farkasok életében.

Profi külföldi szakemberek bevonása, felnőttcsapat indítása és sportösztöndíj is szerepel a klubelnök, Balázs Attila terveiben, ami a Kárpáti Farkasok következő négyéves céljait illeti.

„2019-ben nyitotta meg kapuit az Érdi Jégcsarnok és akkor kezdtük el a műhelymunkát az egyesületnél. A nulláról felépítettünk egy mára ismert és elismert közösséget, amely azóta is jó szakmai színvonalon működik. Azonban a folyamatos fejlődés, a szintlépés nélkülözhetetlen a filozófiám szerint, ezért bizonyos területeken változtatunk az új idénytől annak érdekében, hogy még hatékonyabban és eredményesebben működjön az utánpótlás-nevelésünk. Szeretnénk olyan lehetőséget biztosítani a tehetséges fiataljainknak, amellyel a lehető legnagyobb mértékben tudnak fejlődni és akár a profi karrierjük is beindulhat nálunk” - nyilatkozta a Kárpáti Farkasok elnöke, Balázs Attila.

A következő négyéves terv részét képezi, hogy két külföldi, nagy szaktudással bíró edzőt szerződtet a Kárpáti Farkasok, akik a jelenlegi szakmai stábbal együttműködve, a maximumra törekednek majd a játékosok fejlesztését és a csapatok fejlődését illetően.

A tervek között szerepel az is, hogy a Kárpáti Farkasok felnőttcsapatot indít az Andersen Ligában a 2023/2024-es idényben, de nemzetközi porondon, több közép-európai és észak-európai tornán is részt vesz majd a klub utánpótlása. A friss Erste Liga-bajnok Gyergyói Hoki Klubbal is szorosabb szakmai együttműködés várható.
Teljesítményalapú sportösztöndíjprogrammal is támogatja a Kárpáti Farkasok a kiemelkedő képességű hokisokat, a végső cél pedig a következő négyéves ciklus végére egy profi csapat létrehozása, amelynek magját a Kárpáti Farkasok kiemelkedően tehetséges fiataljai alkotják majd.

Ismerd meg Te is a Kárpáti Farkasokat, a klubnál zajló műhelymunkát, illetve az Érdi Jégcsarnokot, amely Magyarország egyik legmodernebb létesítménye, ahol egész évben jégen lehetsz!

Jelentkezni a Kárpáti Farkasok nyílt programjára az alábbi űrlap kitöltésével lehet: https://forms.gle/DC51ibWScHLjeRb7A

Kárpáti Farkasok - Minőségi jégkorong mindenek felett!
 
(Fotó: archív)