Hazai ezüstérem az I. Érd Kupa felnőtt hokitornán

Hazai ezüstérem az I. Érd Kupa felnőtt hokitornán

2023-05-02

Első ízben rendeztük meg az Érd Kupa felnőtt amatőr jégkorongtornát, mellyel visszahívtuk azon csapatokat, akikkel az év eleji Maros Kupán játszottunk.

Küzdelmes és élményekkel teli napon vannak túl felnőtt jégkorongozóink, akik a HokiSok(k) (székelyudvarhelyi), valamint a Teddy Bears I. és a Teddy Bears II. (marosvásárhelyiek) társaságában léptek jégre az I. Érd Kupa felnőtt amatőr jégkorongtornán.
 
A házigazda együttes két győzelemmel és egy vereséggel második helyen zárt. Érdekesség, hogy az év elején, Marosvásárhelyen szervezett Old Boys Maros Kupán is érmet szerzett az érdi alakulat, méghozzá arany színűt. Arről a versenyről ITT írtunk korábban.
 
 
Eredmények:
Teddy Bears I. - Teddy Bears II. 5-3
Kárpáti Farkasok - HokiSok(k) 4-6
HokiSok(k) - Teddy Bears I. 7-1
Teddy Bears II. - Kárpáti Farkasok 0-9
HokiSok(k) - Teddy Bears II. 10-4
Kárpáti Farkasok - Teddy Bears I. 5-3
 
Végeredmény:
1. HokiSok(k)
2. Kárpáti Farkasok
3. Teddy Bears I.
4. Teddy Bears II.
 
A torna különdíjasai:
Valentinszky Áron - HokiSok(k)
Teddy Bears I. - Domó Lóránt
Teddy Bears II. - Ács Sándor
Kárpáti Farkasok - Laczkó Imre
 
 
„Nagyon jól éreztük magunkat, hálásan köszönjük a szervezést! Őszintén megmondom, hogy régen nem volt ilyen rendezésben részünk. Köszönettel tartozunk a csapattársaknak is, akik besegítettek” — nyilatkozta honlapunknak Tódor Attila, a HokiSok(k) csapatvezetője.
 
„Nagyon szépen köszönjük a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat! Két éve kezdtünk el játszani, amikor mi, apukák összeálltunk. Sajnos gyengébbek vagyunk a többieknél, de azért emelt fővel távozunk a meccseinkről. Ezt megelőzően nekünk volt szerencsénk vendégül látni a többieket a Maros Kupán” — mesélte Bakó Levente, a Teddy Bears csapatvezetője.
 
„Nagyszerű volt ez a torna, nagy élmény volt! Én 43 éves vagyok, számomra ez egy meghatározó, örök emlék lesz. Mindenki nagyon jól játszott, köszönöm szépen a többeinek is ezt a napot! Bízom benne, hogy tudunk majd még szervezni hasonló sporteseményeket” — tette hozzá a Kárpáti Farkasok különdíjjal jutalmazott játékosa, Laczkó Imre.
 
Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a részvételt!