Heti hokikörkép (2023. 03. 06-i hét)

Heti hokikörkép (2023. 03. 06-i hét)

2023-03-14

Többhetes kihagyás után ismét az Érdi Jégcsarmokban játszhatták hazai mérkőzéseiket a Farkasok.

2023. 03. 11., szombat
U14 IV. csoport, 26-29. helyért, Érdi Jégcsarnok
Kárpáti Farkasok B - Jégoroszlánok 3-2 (1-1, 0-0, 2-1)
Érdi gólok: Darabos M., László O., Somhegyi M.
Csehy Zsombor vezetőedző: „Jól álltak bele a srácok a meccsbe, vissza akartak vágni a múltkori vereségért. Ez látszott az egész találkozón, a gyerekek teljesítményén. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de egyszerűen nem voltunk elég koncentráltak a befejezésnél, így rendre elmaradtak a gólok. Végig nagy fölényben játszottunk, bár voltak az ellenfélnek szép megindulásai, de szerencsére a kapusaink remek teljesítményt nyújtottak.”

U10 sárga torna, Újpesti Jégcsarnok
UTE 2 - Kárpáti Farkasok
Kárpáti Farkasok - Debreceni Hokiklub
Kárpáti Farkasok - Vasas SC
Kárpáti Farkasok - UTE 1
Lengyel Levente vezetőedző: „Ismételten lassan kezdtünk az első mérkőzésen, de a nyitó találkozó gyenge játéka után felpörgött a csapat. A torna maradék három mérkőzésén nagyon jól játszottak a gyerekek. Végig harcosan jégkorongoztak és küzdöttek, szép csapatjátékkal sok gólt szereztünk. A védekezésünk is rendben volt, sokat javultunk benne az elmúlt időszakban. Elégedett vagyok a látottakkal, és a csapat játékával.”

U14 II. csoport, 9-11. helyért, Győr
UNI Győr-Nemak ETO HC - Kárpáti Farkasok 1-8 (0-1, 0-3, 1-4)
Érdi gólok: Molnár B. 2, Szabó Z. 2, Kotroczó O. 2, Józsa Cs., Balázs Cs.
Dósa Dávid vezetőedző: „Szép lassan beérnek a szezon során tanult elemek. Amihez a mostani meccsen kemény és eredményre törő munka is társult. Megérdemelt győzelmet arattunk. Külön öröm a nagy arányú siker, mert az idei évben meg nem tudtuk megverni a győrieket. Azt gondolom, hogy a szezon talán legjobban sikerült mérkőzése volt, bízom benne, hogy ezt az formát tudjuk tartani az utolsó mérkőzésen is, illetve tudunk építkezni belőle a következő szezonra.”

2023. 03. 12., vasárnap
U12 sárga, Magyar Kupa, 1. forduló, Dunaújváros
Dunaújvárosi Acélbikák - Kárpáti Farkasok B 3-0 (1-0, 2-0, 0-0)
Szombathelyi Pingvinek - Kárpáti Farkasok B 3-1 (2-0, 1-1, 0-0)
Goodwill Pharma Szeged - Kárpáti Farkasok B 3-4 (3-2, 0-2, 0-0)
Kárpáti Farkasok B - OHA 2-4 (0-1, 2-3, 0-0)
Hamvai Szilárd vezetőedző: „Nagyon jól kezdődött a torna első meccse, a sebesség azonos volt és a helyzetek egyenlő arányban fordultak elő mindkét oldalon. Később viszont az ellenfél felülkerekedett és kikaptunk. A második meccsen nem tetszett a tempónk. Sokkal lassabban mentünk bele a párharcokba, sok lehetőséget hagytunk az ellenfélnek. Sajnálom a vereséget, azt gondolom, az eredmény nem tükrözte a meccs képét. A Szeged elleni játékunk volt a nap legjobbja. Szép korongkihozatalokat láttam, sok helyzetet alakítottunk ki a támadó kapu előtt és végre be is találtunk ezekből. Az utolsó mérkőzésen, sokáig tudtuk dominálni, hamar odakerültünk a támadó kapu elé. Viszont a második játékrészben már látszott a srácokon a fáradtság, nem ment a pontos passz, kicsit szétszakadtak a támadó és a védő egységek. Örülök a látottaknak, hosszú fárasztó napja volt a fiataloknak, és egytől egyig beleadtak mindent. Azt gondolom, sokat tanultak. Főleg, hogy sorozatban négy intenzív meccset játszottunk.”

U16 II. csoport, 9-14. helyért, Érdi Jégcsarnok
Kárpáti Farkasok - UNI Győr-Nemak ETO HC 4-5 (2-2, 0-1, 2-1, 0-1) hosszabbítás után
Érdi gólok: Polgár L. 2, Domokos N., Józsa Cs.
David Minárik vezetőedző: „Jó első harmadunk volt. Aktívan játszottunk és energikusan mozogtunk a jégen. Sajnos fegyelmezetlenségi okokból sok időt töltöttünk emberhátrányban, ami kizökkentett minket a koncentrációból. A hosszabbításban egyszerűen nem játszottunk elég okosan, amit az ellenfél ki is használt. Összességében hosszú idő után jó meccset játszottunk. Végre láttam, hogy a játékosok odatették magukat a jégen.”

U8 kék torna, Érdi Jégcsarnok
Kárpáti Farkasok - Debreceni Hoki Klub
Kárpáti Farkasok - UTE
HKB Hurricanes - Kárpáti Farkasok
Debreceni Hoki Klub - Kárpáti Farkasok
Csibi József vezetőedző: „A szezon utolsó U8 kék tornán vetünk részt, hazai pályán. Jó mérkőzéseket játszotunk. Ami egy kicsit hiányzik, az még mindig a védekezés, a vissza korcsolyázás. De azon leszünk, hogy a gyerekek megtanulják, minden cserében oda kell tenni magukat, de legfőképpen védekezésben. Összességében elégedett vagyok, jó kapusteljesítményt láthatunk és voltak kitűnő egyéni teljesítmények is.”

(Fotó: archív)