Heti hokikörkép (2023. november 13-i hét)

Heti hokikörkép (2023. november 13-i hét)

2023-11-22

2023. november 17., péntek 
Andersen Liga, alapszakasz, Érd
Worm Angels – FTC-Telekom 4–2 (0-0, 3-1, 1-1)
Érdi gólok: Horváth D. (3), Borbás G.  

2023. november 18., szombat
U14 - B, alapszakasz, Veszprém
Veszprémi Jéglovagok – Kárpáti Farkasok B 2–5 (0-1, 0-2, 2-2)
Érdi gólok: Ádám O. (2), Ovádi B., Galler Z., Somhegyi M.

Kedves Alfréd vezetőedző: „Izgalmas mérkőzést játszottunkó . Jó volt látni, hogy mindenki kivette a részét a munkából. 3-0-s vezetésnél egy kicsit kiengedtünk és hagytuk az ellenfelet, hogy visszajöjjön, de jól tudták kezelni a srácok az eredményt, tudtak még keményebben dolgozni és sikerült további gólokat szerezni. Nagyszerűen helytálltak U12-es játékosaink és kitűnő teljesítményt nyújtott a kapusunk is.”

U16 - B, alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok – DEAC Jégkorong Akadémia 1–3 (1-1, 0-0, 0-2)
Érdi gól: Balázs Cs. 

Fekecs Norbert vezetőedző: „Egész jól kezdtünk, volt tempónk, végre jártak a lábak. Nyomás alá tudtuk helyezni az ellenfelet, amit eddig nem sűrűn tettünk. Végre sikerült nekünk megszerezni a vezetést. Sajnos egy 10 másodperces rövidzárlat miatt kiegyenlített az ellenfél. A második harmadban kihagytunk négy emberelőnyt, ezek a hibák pedig természetesen megbosszulták magukat. Összességében jól küzdöttünk, voltak időszakok, amikor még jól is játszottunk. Még mindig van sok terület, amin javítani kell.”

U18 - B, alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok – HK Select Team 4–6 (1-1, 0-5, 3-0)
Érdi gólok: Balló J. (2), Nánási Zs., Bajzák M.

Dósa Krisztián vezetőedző: Előzetesen talán azt gondoltuk, hogy ez egy könnyű meccs lesz, de hamar rá kellett jönnünk, hogy erről szó sincs. Az első harmad kiegyenlített játéka után a másodikban teljesen szétestünk, az idei szezon leggyengébb harmadát hoztuk össze. A fegyelmezetlen támadó harmados játékunkból könnyű kontrákat adtunk, illetve a saját kapunk előtt is puhák voltunk. A harmadik harmadban sikerült javulnunk, ez már azonban csak a szépítéshez volt elegendő.

U14 - A, alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok A – FTC Telekom 9–0 (3-0, 3-0, 3-0) 
Érdi gólok: Ecskei M. (2), Molnár B. (2), Szabó Z. (2), Járai N., Lázár M., Hegedüs Zs. 

Kedves Alfréd vezetőedző: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, két sorunknak is sikerült az első csere alatt betalálni. Sokat támadtunk, sok szép és kreatív játékot láthattunk a támadó harmadban. A kapu előtti munkában és a gólszerzésen még kell javítanunk, mert ennyi helyzetből ennél több gólt kell szerezni. Nagyon örülök annak, hogy a játékosaink nem vették fel az ellenfél szabálytalan játékát és végig csak a sajátunkkal foglalkoztak, bármi is történt a jégen.”

2023. november 19., vasárnap
U8 piros, Érd
Kárpáti Farkasok – Szigeti Bikák
Kárpáti Farkasok – MAC
Ifj. Ocskay Gábor JA – Kárpáti Farkasok

Sándor-Székely Katinka edző: Jó hangulatú tornán vettünk részt hazai pályán. Három mérkőzésünk volt, jól bírták a gyerekek, ügyesek voltak. Ennek a tornának az volt a lényege, hogy a gyerekek jól érezzék maguk és élvezzék a játékot.

U8 sárga, Érd
Kárpáti Farkasok — Goodwill Pharma Szeged
Kárpáti Farkasok — Megyeri Pingvinek Sárga
Vasas SC — Kárpáti Farkasok
Goodwill Pharma Szeged — Kárpáti Farkasok

Csibi József vezetőedző: Mind a négy mérkőzésen jól teljesítettek a gyermekek. Szép eredményeket értünk el és a passzolás is jól ment. Nagyon szép gólokat lőttünk és a védekezés is javult az előző meccsekhez képest. Volt egy jó kapusteljesítmény is. Elégedett vagyok a látottakkal.

U18 - B, alapszakasz, Dunaújváros 
Dunaújvárosi Acélbikák – Kárpáti Farkasok 3–2 (1-1, 1-0, 0-1, 0-0, 1-0) - hosszabbítás után
Érdi gólok: Szentandrássy N., Domokos N.

Dósa Krisztián vezetőedző: A szombati vereség után fontos volt, hogy minél hamarabb visszatérjünk a helyes útra. Ehhez talán a csoportunk legnehezebb helyszínén kellett helytállnunk, de nem ijedtünk meg a feladattól. A játékunk nem volt jó, de keményen beleálltunk a meccsbe, küzdöttünk, kapartunk az elejétől a végéig. Kiváló kapusteljesítmény és fegyelmezett védekezés elvezetett minket a büntetőpárbajig, azonban a pluszpontot nem sikerült elhozni. Nem könnyű pontot szerezni Dunaújvárosban, az pedig, hogy a szombati baki után ilyen hamar össze tudtuk kapni magunkat, tovább emeli ennek az értékét.

 

U12 kék, alapszakasz, Újpest
UTE – Kárpáti Farkasok 0–0

Gulácsi Ábris vezetőedző: „Nem tudtuk koncentráltan kezdeni a találkozót. Engedtük, hogy az ellenfél akarata érvényesüljön és nagyon kevés párharcot tudtunk megnyerni. A szünetben kijavítottuk a hibákat és a következő két harmadban egy teljesen más csapat képét mutattuk. Mi irányítottuk a játékot, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Nagyot küzdöttek a srácok és ami a legfontosabb, éhesek voltak a sikerre.”

U10 sárga, alapszakasz, Érd 
Kárpáti Farkasok – Sportországi Cápák
Kárpáti Farkasok – FTC Telekom
Veszprémi Jéglovagok – Kárpáti Farkasok
Sportországi Cápák – Kárpáti Farkasok 

David Minárik edző: Újabb remek versenyünk volt. A játékosok lehetőséget kaptak arra, hogy kipróbálják a gyakorlatban tanultakat. Örülök, hogy az edzésből előrelépést látunk és a játékosok kezelni tudják a helyzetet a jégen. Reméljük, játékosaink megtartják a gyakorlati hozzáállásukat és mi továbbra is keményen dolgozunk, hogy lépésről lépésre jó eredményeket érjünk el.

(Fotó: U8-as fiataljaink)