Heti hokikörkép (2023. november 20-i hét)

Heti hokikörkép (2023. november 20-i hét)

2023-11-28

2023. november 23., csütörtök 
OB IV/C, alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok – VIP Crazy Zombies 7–1 (2-1, 3-0, 2-0)
Érdi gólok: Portik Zs. (2), Balázs Sz., Laczkó I., Budai A., Benedek A., Kánya F.

Portik Csaba edző: „C csapatunkkal a szintén 'Debrecen verő' VIP Crazy Zombies-t láttuk vendégül. Bár nagy fölénnyel győztünk, mégsem számítottunk könnyű mérkőzésre. Ezzel a győzelemmel továbbra is veretlenül állunk a tabella élén.”

2023. november 24., péntek 
U18 B alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok – HK Select Team Beograd 9-4 (5-0, 3-2, 1-2)
Érdi gólok: Balló 2, Bajzák 2, Balázs E. 2, Antalfy, Pankucsi, Józsa.

Dósa Krisztián vezetőedző: „A múlt heti vereségünk után bőven volt bizonyítani valónk ellenük. Ezúttal dominálni tudtunk az elejétől fogva. A meccs első felében nagyon kevés lehetőséget adtunk az ellenfélnek, hamar magabiztos előnyt szereztünk. Sajnos ezután a gyakorlatilag eldőlt mérkőzés rossz irányba vitte a játékunkat, sokszor voltunk felelőtlenek, fegyelmezetlenek. Meg kell tanulnunk minden helyzetben 100%-ot adni és a saját szintünkön teljesíteni, nem engedhetünk 4 gólt az ellenfélnek még egy eldőlt mérkőzésen sem.”

OB IV/B, alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok – Tatabányai Polipok 2–6 (1-4, 1-2, 0-0) 
Érdi gólok: Huszti G., Penderik P.

Portik Csaba edző: A D jelű csapatunkkal egy nehezebb mérkőzésen, a tavaly a C csoport középmezőnyében végzett Tatabányai Polipokat fogadtuk. Egy gyenge első harmad után kezdtünk magunkra találni és bár az egalizálás elmaradt, a gárda jól játszott a hátralévő két harmadban.

2023. november 25., szombat
U14 - B, alapszakasz, Dunaújváros 
Dunaújvárosi Acélbikák – Kárpáti Farkasok B 4–6 (1-1, 1-4, 2-1)
Érdi gólok: Somhegyi M. (2), Hegedüs Zs., Kotroczó D., Fekete Z., Ovádi B.

Kedves Alfréd vezetőedző: „Nagyon rosszul játszottunk az első harmadban, nem tartottunk be semmit abból, amit az edzéseken gyakoroltunk és a mérkőzés előtt átbeszéltünk, de még a cseréket se tudtuk ki mikor megy. A szünetben történt  hosszabb fejmosás után egy teljesen másik csapat jött ki a jégre, akik meg akarták mutatni, hogy egy erős csapat ellen is tudnak jól játszani, és több játékos is tudott gólt szerezni. A harmadik harmadban ugyan egy gólra feljött az ellenfél, de a kapusunk néhány bravúrjával mérkőzésbe tartott minket és egy jó csapat munkával sikerült megnyerni a mérkőzést.”

U14 - A, alapszakasz, Budapest FTC
FTC Telekom – Kárpáti Farkasok A 0–9 (0-5, 0-2, 0-2)
Érdi gólok: Makai A. (3), Szabó Z., Járai N., Ecseki M., Ádám O., Horváth O., Wilcsinszky Z.

Kedves Alfréd vezetőedző: „Erősen kezdett az ellenfél, el kellett telni egy kis időnek, amíg sikerült megszerezni az első gólunkat, de onnantól már jött a többi is. A mérkőzés közepén volt egy időszak, amikor szereztünk néhány buta kiállítást, ami megtörte a csapat lendületét, ezeket el kell kerülni egy ilyen mérkőzésen és csak a játékkal kell foglalkozni mindenkinek, akkor tud sikeres lenni hosszú távon a csapat.”

Andersen Liga, alapszakasz, Budapest Vasas
Vasas SC – Worm Angels 4–6 (1-3, 1-1, 2-2)
Érdi gólok: Horváth D. (2), Hamvai Sz. (2), Borbás G., Bontovics M.

U10 kék, alapszakasz, Pesterzsébet
Szigeti Bikák Pesterzsébet II. – Kárpáti Farkasok 
Kárpáti Farkasok – Sportországi Cápák
MAC Budapest A – Kárpáti Farkasok 
Kárpáti Farkasok – Szigeti Bikák Pesterzsébet II.

Csehy Zsombor vezetőedző: „A szezon eddigi legrosszabb produktumát nyújtottuk. A tudása alatt teljesített mindenki, az eddig tanultakat mintha teljesen elfelejtettük volna. Nem küzdöttünk kellően a korongért, nem jártak a lábak, nem használtuk a fejünket, nagyon sok hibával játszottunk. Egyedül a kapusteljesítményt tudom kiemelni, remekül védett kapusunk aminek nagyon örülök. Dolgozunk tovább, jövő hétvégén Santa Claus Cup Győrben, bízom benne, hogy ott mindenki a legjobbját fogja tudni nyújtani.”

2023. november 26., vasárnap
U12 kék, alapszakasz, Ajka
Ajkai Óriások – Kárpáti Farkasok 0–0

Gulácsi Ábris vezetőedző: „Remekül kezdtük a találkozót, nyomás alatt tartottuk ellenfelünket, viszont fölényt nem sikerült gólra váltanunk. A hazai csapat jól gazdálkodott a helyzeteivel, így ismét hátrányból kellett felállnunk. A mérkőzés második felére megérkeztek a gólok, ami nagy erőt adott a gyerekeknek. Fegyelmezetten tudtunk játszani és ami a legfontosabb, ismét mindent megtettek azért, hogy mi örülhessünk a végén.”

U16 - B, alapszakasz, Kaposvár 
KASI – Kárpáti Farkasok 7–3 (2-0, 4-0, 1-3)
Érdi gólok: Józsa Cs. (2), Balázs Cs.

Fekecs Norbert vezetőedző: Szokásosan álmosan kezdtük az első harmadot. Olyan a játékunk, mintha a fejek nem érkeznének meg a mérkőzésre, csak a testek. Nem tudunk koncentrálni, nem látszik rajtunk az elszántság. Amíg nem tanulunk meg teljes erőbedobással edzeni,  addig nem lesz változás az eredményben. Egy mérkőzés  60 percből áll és végig ott kell lenni fejben. Nekünk ez nem megy, jóindulattal maximum 30 percet tudunk koncentrálni, de azt sem egyhuzamban.

U8 kék, alapszakasz, Székesfehérvár 
UTE – Kárpáti Farkasok 
Dunaújvárosi Acélbikák – Kárpáti Farkasok 
Kárpáti Farkasok – Ifj. Ocskay Gábor JA
Kárpáti Farkasok – UTE

Csibi József vezetőedző: A védekezésünk nem a legjobban működött. Kicsit fáradtnak tűnt a csapat, de voltak gyermekek, akik egész héten nem vettek részt edzésen betegség miatt, valószínűleg ezért is fáradtak jobban. Ennek ellenére nagyon szép gólokat lőttünk, és láthattunk egy nagyon jó kapusteljesítményt is. Mindenkivel elégedett voltam.

(Fotó: Csibi József edző és U8-as jégkorongozói)