Heti hokikörkép (2023. november 6-i hét)

Heti hokikörkép (2023. november 6-i hét)

2023-11-14

Tengernyi mérkőzésen léptek jégre fiataljaink az elmúlt héten, melyek közt volt az U16-os csapat bajnoki sikere és az U13-asok nemzetközi megmérettetése is.

2023. november 10-12., Prievidza, Szlovákia
U13 CJHL 2. forduló
Festiwal Hokeja – Kárpáti Farkasok 3-1
Kárpáti Farkasok – HC Dnepr-2011 2-4
Kárpáti Farkasok – CSM Dunarea Galati 4-0
HC Patriot Vinnica – Kárpáti Farkasok 1-2
STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok – Kárpáti Farkasok 2-3
Kárpáti Farkasok – MŠHK Mládež Prievidza 2-4

Gulácsi Ábris vezetőedző: „Remek mérkőzéseket sikerült játszanunk erős ellenfelek ellen. Három nap alatt hat alkalommal léptek jégre játékosaink, ami igen komoly terhelést jelent mind fizikálisan mind fejben. Jelentős előrelépést tettünk az előző fordulóhoz képest, és a mérkőzések mellett maradt egy kis idő csapatépítésre is.”

2023. november 11., szombat
OB IV/C, alapszakasz, Debrecen
DJK SE – Kárpáti Farkasok 4–6 (1-2, 2-1, 1-3)
Érdi gólok: Portik Zs. (2), Laczkó I. (2), Varga Z., Kanya F.

U10 kék, alapszakasz, Pesterzsébet
Szigeti Bikák Pesterzsébet I. – Kárpáti Farkasok 
Kárpáti Farkasok – Debreceni Hoki Klub
Ajkai Óriások – Kárpáti Farkasok 
Kárpáti Farkasok – Szigeti Bikák Pesterzsébet I.

Csehy Zsombor vezetőedző: „Kicsit álmosan kezdtük a tornát, de szerencsére az első pár csere után felébredt mindenki és elkezdtünk dolgozni. Nagyon jó meccseket játszottunk, végre sikerült gólokra váltani a helyzeteinket, így nagyarányú győzelmeket könyvelhettünk el. Nagyon elégedett vagyok mindenki teljesítményével, nagyon szépen teljesítettek a srácok.”

U10 piros, alapszakasz, Székesfehérvár
Ifj. Ocskay Gábor JA – Kárpáti Farkasok 
Kárpáti Farkasok – Lizards 
Veszprémi Jéglovagok – Kárpáti Farkasok
Kárpáti Farkasok – Ifj. Ocskay Gábor JA

Csibi József vezetőedző: „Négy mérkőzést játszottunk. Teljesen elégedett vagyok, mindenki jól teljesített a maga szintjén. Kellemes meglepetést okoztak a gyermekek. Szép gólokat lőttünk, az összes mérkőzésünk jól alakult. Hasznos torna volt a gyermekeknek és jómagamnak is, hiszen láthattam, hogy piros szinten is képesek a gyermekek szép dolgokat csinálni.”

U10 piros, alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok – Jégoroszlánok
Kárpáti Farkasok – Ifj. Ocskay Gábor JA
Tatabányai Polipok – Kárpáti Farkasok
Jégoroszlánok – Kárpáti Farkasok

Sándor-Székely Katinka vezetőedző: „Nagyszerű mérkőzéseket játszottunk, de vannak még hiányosságok, amiket edzések során fejlesztenünk kell. Úgy látom, kezdjük megérteni, hogy a védekezés is ugyanolyan fontos, mint a támadás. A gyerekek a torna alatt végig ott voltak fejben és élvezték a játékot.”

2023. november 12., vasárnap
U12 piros, alapszakasz, Dunaújváros
Dunaújvárosi Acélbikák – Kárpáti Farkasok 0–0
Kárpáti Farkasok – ESMTK 0–0

Sándor-Székely Katinka vezetőedző: „Két szoros mérkőzést játszottunk. Taktikailag fegyelmezetlenek voltunk, nem sikerült tartani a pozíciókat, sokszor pozíciót vesztettünk és a korongcentrikus játékunk miatt gyakran indítottak ellenünk emberfölényes támadásokat. A lesszabály elsajátításán is dolgoznunk kell még. A tornán több U10-es játékos is kipróbálhatta magát és kiválóan helytállt. A kapusteljesítménnyel elégedett vagyok.”

U12 sárga, alapszakasz, Székesfehérvár
Kárpáti Farkasok – Lehel HC 0–0
Kárpáti Farkasok – Ifj. Ocskay Gábor JA 0–0

Csehy Zsombor vezetőedző: „Nagy lendülettel kezdtük mindkét mérkőzést. Már az első cserében gólhelyzeteket alakítottunk ki, de a gólok szokás szerint elmaradtak. Nagyon jól működött a csapategység a mérkőzéseken, jó összjáték volt a gyerekek között és okosan is játszottak. Külön öröm, hogy mindkét mérkőzést hátrányból fordítottuk meg, ez jól megmutatta, mennyire elszántak a srácok. Mindkét meccsen mi irányítottuk a játékot, folyamatosan nyomás alatt tudtuk tartani ellenfeleinket. Természetesen vannak hibáink, amiken folyamatosan dolgozunk, hogy kijavítsuk, de elégedett vagyok mindenki teljesítményével g. Két győzelemmel jöhettünk el Fehérvárról.”

U16 - B, alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok – OHA A 6–5 (0-0, 3-2, 3-3)
Érdi gólok: Kotroczó O. (3), Orbán B., Laczkó B., Józsa Cs.

Fekecs Norbert vezetőedző: „Egyik csapat sem volt erős, nem is kezdtünk jól, de kétgólos hátrányból sikerült felállni. Egyénenként jobb játékerőt kelviseltünk, mint az ellenfél. Ők sokkal jobban küzdöttek, jobban akarták a győzelmet és taktikailag is fegyelmezettebbek voltak. Ők a legjobb tudásukat adták a mérkőzésen, míg nálunk sokan adósak maradtak a teljesítményükkel. Mentálisan nem vagyunk élesek, lassú a reakcióidő szinte minden játék szituációban.  Ezen dolgozunk novemberben.”

OB IV/D, alapszakasz, Dunaújváros
R`Angels-KCR – Kárpáti Farkasok 2–1 (0-0, 2-1, 0-0)
Érdi gólok: Kiss-Ugróczky L.

(Fotó: A Szlovákiában szerepelt U13-as Kárpáti Farkasok.)