Heti hokikörkép (2024. április 15-i hét)

Heti hokikörkép (2024. április 15-i hét)

2024-04-22

Megrendezték a hagyományos idényzáró Érdi kupát az Érdi Jégcsarnokban.

Április 20., szombat 
U7 IV. Érdi kupa, Érd
Kárpáti Farkasok – UTE
Sokol Pezinok (Blue) – Kárpáti Farkasok 
Kárpáti Farkasok – Lamač Bratislava
Kárpáti Farkasok – Sokol Pezinok (White)
Kárpáti Farkasok – DAB Dunaújváros 

Csibi József vezetőedző: „Nagyon fiatal csapattal vágtunk neki a hazai rendezésű tornának. Zömében 5-6 éves gyermekekkel, akiknek nagy része 3-4 hónapja kezdte a jégkorongot, alig 2-3 tornával a hátuk mögött.  Jó hangulatú torna volt, mindenki jól érezte magát. Érmet nem sikerült szereznünk, de a részvétel volt a lényeg. Voltak jó egyéni teljesítmények, amelyek a jövőre nézve biztatóak.”

U9 IV. Érdi kupa, Érd
Kárpáti Farkasok – Sokol Pezinok (Blue)
Kárpáti Farkasok – Sokol Pezinok (White)
Kárpáti Farkasok – Szombathelyi Pingvinek
Kárpáti Farkasok – Lamač Bratislava
Kárpáti Farkasok – UTE


Csibi József vezetőedző: „Tizennégy gyermeket neveztünk az U9-es Érdi Kupára, akikkel nagyjából végigcsináltuk az EMHL-ligát a szezonban. Köztük volt négy U8-as játékos is. Öt mérkőzést játszottunk és már az elsőn sikerült jól szerepelni. A folytatásban is mindenki jól teljesített, szép gólokat lőttünk. A védekezésünk nem volt hibátlan, de jobb volt, mint pár hónappal ezelőtt. A kapusok is jól tették a dolgukat. Négy győzelem után következett a döntő mérkőzés. Sajnos rosszul kezdtünk, nagyon hamar kaptunk három gólt, de a meccs felére sikerült szépíteni az eredményen. Azonban már nem tudtunk közel kerülni a győzelemhez, így az ezüstérem jutott nekünk, ami szép eredmény így a szezon végére. Összességében elégedett vagyok.”

U11 IV. Érdi kupa, Érd
Hoba Bratislava – Kárpáti Farkasok (White)
Lamač Bratislava – Kárpáti Farkasok (Red)
Kárpáti Farkasok (White) – Győri ETO
Kárpáti Farkasok (Red) – Sokol Pezinok
Gulácsi Ábris vezetőedző (U11 A): „Remek tempójú mérkőzéseket sikerült játszanunk. A gyerekek végig küzdöttek, hajtottak. Csapatként sikerült játszanunk, jól járt a korong, kerestük az üres embert, pozitív volt a hangulat egész nap. Remek zárása volt ez a torna az egész szezonnak.”

Gulácsi Ábris vezetőedző (U11 B): „Nagyon hasznos mérkőzéseket sikerült játszanunk. A nagypályás játék elemeit sikerült elsajátítani a gyerekeknek a meccsek alatt. Minden mérkőzésen voltak jó periódusok, ami bizakodásra adhat okot. A gyerekek nagy részének lesz még két éve U12-ben, ezért is jó, hogy ilyen szintű ellenfelek ellen sikerült játszanunk.”

U12 kék, Magyar Kupa, Székesfehérvár
Kárpáti Farkasok – UTE 1–2 (0-1, 1-1)
Goodwill Pharma Szeged – Kárpáti Farkasok 4–1 (2-0, 2-1)
Gulácsi Ábris vezetőedző: „Álmosan kezdtük a találkozót, viszont néhány csere után felvettük a tempót ellenfelünkkel. A harmad második felétől teljesen átvettük az irányítást, viszont nem tudtuk belőni a helyzeteinket. A második játékrészben ott folytattuk, ahol abbahagytuk, de kísérleteink kimaradtak, így az Újpest örülhetett a végén. A Szeged ellen sajnos hiányzott a tűz az egész mérkőzésen, nem mentek a lábak, mindenki a kifogást kereste. Nem tudtuk túltenni magunkat az előző szoros mérkőzésen és ez végig meglátszott a játékunkon.