Heti hokikörkép (2024. április 8-i hét)

Heti hokikörkép (2024. április 8-i hét)

2024-04-14

Csapataink döntő többségének véget ért a bajnoki szezon az elmúlt héten.

Április 11-13., csütörtök-szombat
I. Nemzetközi Négy Nemzet rendőr Jégkorong Torna, Újpest
A magyar és a német rendőr jégkorong-válogatott mellett a Sün HC-vel mérkőzött meg a Kárpáti Farkasok.

Április 11., csütörtök 
U18 - B, rájátszás, Érd
Kárpáti Farkasok – FTC-Telekom 1–5 (0-0, 1-1, 0-4)
Érdi gól: Pankucsi B.
Dósa Krisztián vezetőedző: „Végig kiegyenlített, szoros meccset játszottunk, de ezt a győzelmet sajnos mi adtuk oda az ellenfélnek. Már az első harmadban látszott, hogy a játékunkból ismét hiányzik a megfelelő élesség és koncentráció. Nekünk keményen meg kellett dolgoznunk a helyzeteinkért, nagy nehezen sikerült begyötörnünk egy gólt, majd ezek után tálcán adtuk a ziccereket az ellenfélnek. Felelőtlen, következmények nélküli volt a játékunk, aminek köszönhetően sima vereség lett a vége.”

Április 13., szombat 
U10 kék, Budapest, Újpest
Kárpáti Farkasok – DVTK Jegesmedvék
UTE 2 – Kárpáti Farkasok 
Kárpáti Farkasok – Dunaújvárosi Acélbikák
DVTK Jegesmedvék – Kárpáti Farkasok                                
Csehy Zsombor vezetőedző: „Nagyszerű tornán vagyunk túl, ma mindenki nagyon jól teljesített. Szép csapatjátékot mutattak a gyerekek, aminek a végén eredményesek is tudtunk lenni. Nagyon örülök, hogy sikerült szép játékkal és győzelmekkel lezárni ezt a szezont, elégedett vagyok mindenki teljesítményével.”

U10 sárga, Budapest, Mátyásföld
Sportországi Cápák – Kárpáti Farkasok S2
Kárpáti Farkasok S2 – Szekszárdi Jégmadarak
KSI – Kárpáti Farkasok S2
Kárpáti Farkasok S2 – Sportországi Cápák                          
Sándor-Székely Katinka edző: „Sikerélményben gazdagon zártuk a szezon utolsó sárga tornáját. A gyerekek végig fegyelmezetten játszottak, fókuszáltak voltak és tették a dolgukat a pályán. A kapusteljesítménnyel is elégedett vagyok.”

U14 - A, rájátszás, Érd
Kárpáti Farkasok A – Sportországi Cápák 1–2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-1)
Érdi gól: Ecseki M. 
Kedves Alfréd vezetőedző: „Nem úgy sikerült a szezon utolsó mérkőzése, ahogyan azt terveztük. Hiába voltunk a mérkőzés nagy részén a támadó harmadban és hiába lőttünk több mint ötvenszer kapura, ezen a mérkőzésen semmi sem akart bemenni az ellenfél kapujába. Az utolsó percben szerzett góllal sikerült egyenlíteni, amivel megszereztük azt az egy pontot, ami a 6. hely eléréséhez kellett, de a hosszabbításban ismét csak vasig tudtunk eljutni, és egy támadó harmadban való korongvesztést követően az ellenfél játékosa értékesítette a szólóját. Gratulálok az ellenfélnek, nagyot küzdöttek és a kapusuk is nagyszerűen védett. Gratulálok a csapatunknak a szezonban nyújtott teljesítményért és köszönjük a szülőknek a támogatást és a szurkolást!”

U18 - B, rájátszás, Zalaegerszeg
Egerszegi Titánok – Kárpáti Farkasok 3–1 (0-0, 0-1, 3-0) 
Érdi gól: Szentandrássy N. 
Dósa Krisztián vezetőedző: „Kemény meccsre készültünk annak ellenére, hogy az ellenfél az alsó csoportból érkezett. Ők rendre kemény, fizikális játékot játszanak, amibe nekünk is bele kellett állni. Tudtuk, hogy két kiemelkedő képességű játékosuk van, akik rendszeresen a kontra lehetőségekre várnak, mi pedig megtettük azt a szívességet nekik, hogy ebben rendre partnerek voltunk. A második harmadban tudtunk csak a saját szintünkön hokizni, sikerült is hatalmas fölényben játszanunk, de a kapu előtt ismét akadtak gondjaink. Sajnos az ellenfél jobban akarta a győzelmet, ez pedig a szezon utolsó meccsén elfogadhatatlan. Bosszantó így zárni a szezont. Az utolsó két mérkőzésen mutatott teljesítményünkkel az egész éves munkánkat rondítottuk el.”

Április 14., vasárnap
U8 sárga, Budapest, Pesterzsébet
Szigeti Bikák Pesterzsébet – Kárpáti Farkasok
Kárpáti Farkasok – Sportországi Cápák
FTC-Telekom – Kárpáti Farkasok
Kárpáti Farkasok – Szigeti Bikák Pesterzsébet                    
Sándor-Székely Katinka vezetőedző: „Az év utolsó sárga tornája nem indult valami zökkenőmentesen Pesterzsébeten. Egy óránál nagyobb csúszással tudtunk jégre lépni a szervező csapat hibájából. A tornán négy mérkőzést játszottunk, nem igazán tudtak érvényesülni a gyerekek, de voltak jó egyéni teljesítmények. Tanulságos  szezonzáró torna volt ez számunkra.”

U8 kék, Vasas Jégcentrum
Csibi József vezetőedző: „Mivel sárga forduló is volt, ezért a minimum létszámmal, két sorral játszottuk végig a négy mérkőzést. Nagy iramban jégkorongoztunk végig, rengeteget korcsolyáztak a gyermekek, csodálatos, igazi passzos gólokat láthattunk. A védekezés is talán a legjobb volt a szezonban. Nagyon jó volt a kapusteljesítmény is. Mind a négy mérkőzésen sikerült a mi oldalunkra billenteni a mérleg nyelvét. Boldog vagyok, és nagyon büszke a gyermekekre, mert nagyon sokat fejlődtek és egy csodálatos szezont mentünk egész évben a kék szinten.”

U16 - B, rájátszás, Érd
Kárpáti Farkasok  – Egerszegi Titánok 5–2 (1-2, 2-0, 2-0) 
Érdi gólok: Józsa Cs. (2), Kotroczó O., Ecseki M., Miseta G.
Fekecs Norbert vezetőedző: „Már az elejétől kezdve többnyire mi irányítottuk a mérkőzést, de a játékunk kapkodós volt és a passzaink minősége elég gyenge. Az első harmadban sok eladott korongunk volt, amit az ellenfél ki is használt. A második harmadtól már jobban játszottunk, és ki is használtuk a helyzeteinket. Így a szezont győzelemmel tudtuk zárni mindenki örömére. Szeretném megköszönni minden játékosnak a munkáját. Így tovább előre!”