Heti hokikörkép (2024. március 25-i hét)

Heti hokikörkép (2024. március 25-i hét)

2024-04-03

Március 26., kedd
OB IV/D, rájátszás, Érd
Kárpáti Farkasok – Vénfarkasok 5–3 (1-1, 2-1, 2-1)
Érdi gólok: Huszti G., Kiss-Ugróczky L., Szakács Sz., Penderik P., Nagy E

Március 27., szerda
U12 kék, alapszakasz, Érd
Kárpáti Farkasok – Ajkai Óriások
Gulácsi Ábris vezetőedző: „Magas színvonalú mérkőzést játszottak a gyerekek. Nagy volt a tempó mind a két oldalon, különösen a második és harmadik harmadban. Fegyelmezetten védekeztünk és számos helyzetet dolgoztunk ki. Lövéseink pontosságán és erején kell még sokat dolgoznunk, hogy eredményesebbek legyünk.”

U16 - B, rájátszás, Szombathely
Szombathelyi Pingvinek – Kárpáti Farkasok 9–6 (3-0, 2-2, 4-4)
Érdi gólok: Kotroczó O. (3), Laczkó B. (2), Boros L.
Fekecs Norbert vezetőedző: „Sajnos betegség, nyaralás miatt kevés emberrel tudtunk leutazni. A játékvezető nem nagyon engedte az első harmadban, hogy teljes létszámmal tudjunk játszani, így hamar elfogyott az erőnk. A hosszú cserék és a korong cipelése sem segített a dolgon. Voltak helyzeteink, de nem sikerült kihasználni, nem játszottunk jól. Bár többször visszajöttünk a meccsbe, ennek ellenére nem sikerült tartani magunkat. Az első harmadban sok minden eldőlt, szétestünk fejben és már nem is tudtunk koncentrálni a mérkőzés hátralevő részében.”

Március 28., csütörtök 
U14 - A, rájátszás, Érd
Kárpáti Farkasok A – Ajkai Óriások 1–3 (0-0, 0-1, 1-2)
Érdi gól: Lázár M.
Kedves Alfréd vezetőedző: „Jól kezdtük a mérkőzést, oda-vissza jégkorong volt, ameddig nem kezdtünk el kiállításokat összeszedni. Az emberhátrányokat ugyan sikerült kivédekezni, de ezidő alatt nem tudtuk a saját játékunkat játszani. Az ellenfél jól használta ki a helyzeteit, ha üresen hagytuk az embert a kapu előtt, akkor ők ezt azonnal gólra váltották, nálunk pedig ez hiányzott. Hiába volt sok jó helyzetünk, a befejezések elmaradtak.”

U14 - B, rájátszás, Érd
Kárpáti Farkasok B – Veszprémi Jéglovagok 1–4 (0-2, 0-0, 1-2)
Érdi gól: Pelikán P.
Kedves Alfréd vezetőedző: „Nem voltunk elégedettek a csapat teljesítményével, voltak periódusok, amikor jobban játszottunk, sokat támadtunk, de nem voltunk veszélyesek az ellenfél kapujára. Sok lövésünk nem is találta el a kaput, szólókat hagytunk ki, nem igazán akartunk gólt szerezni. A gólok, amiket kaptunk, egy-egy egyéni hibából született. Bízunk benne, hogy ezekből tanulunk és nem fordulnak elő újra előfordulni.”

(Fotó: archív)