Nemzetközi sikernek volt részese Bokrossy Dalma Boglárka

Nemzetközi sikernek volt részese Bokrossy Dalma Boglárka

2024-04-17

Az U14-es magyar jégkorong-válogatott két mérkőzést játszott Mátyásföldön.

A Kárpáti Farkasok fiatal tehetsége, Bokrossy Dalma Boglárka is tagja volt annak az U14-es magyar női jégkorong-válogatottnak, amely egy összetartás keretében nemrég nemzetközi mérkőzéseket játszott Budapesten. A Mátyásföldi Jégcsarnokban az osztrák és a szlovák nemzeti együttessel csaptak össze a mieink.

„Nagyon nagy élmény volt és nagyon jó volt a csapat részének lenni. A korábbi összetartásokról már ismertük egymást, kialakultak barátságok és az, hogy most öt teljes napot töltöttünk együtt, még szorosabbá tette ezeket. A meccsek előtt beköltözött az egész csapat az Aréna hotelbe. Onnan jártunk meccsre, edzésre és egy kis szabadidős programra is volt lehetőségünk. Nagyon sokat nevettünk, jól éreztük magunkat.” — kezdte élménybeszámolóját Bokrossy Dalma Boglárka.

A házigazda magyar alakulat először a szlovákokkal meccselt, de sajnálatos módon 1-0-ra alulmaradt. A második találkozón, az osztrákkal szemben azonban volt minek örülni, ugyanis 9-6-ra nyertek Hegyi Márta szövetségi edző tanítványai.

„Az edzések erősek és tartalmasak voltak, újabb és egyre nehezebb meccsszituációkat tanultunk és gyakoroltunk. Egymást folyamatosan segítettük a jégen és azon kívül is. Remélem, a jövőben is lesz lehetőségem ebben a szuper csapatban játszani” — folytatta a Kárpáti Farkasok U14-es korosztályú jégkorongozója.

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

Kárpáti Farkasok - Minőségi jégkorong mindenek felett!

(Fotók: Facebook.com/Magyar Jégkorong Szövetség)