Remek hangulatban telt klubunk majálisa

Remek hangulatban telt klubunk majálisa

2023-05-14

Programkavalkád várta a kicsiket és nagyokat a Kárpáti Farkasok szezonzáró-nyitó rendezvényén

Több mint kétszázötven fő részvételével tartottuk meg első alkalommal a Kárpáti Farkasok Majálist, amellyel lezártuk a 2022/2023-as szezont, megnyitottuk a 2023/2024-est, egyúttal köszönetet mondtunk a klub közösségének, játékosoknak és szülőknek egyaránt.

A nap kiemelt programja az a gálamérkőzés volt, amelyen a legutóbbi szezon során kielemkedően teljesítő Hónap Farkasai csaptak össze a Kárpáti Farkasok szakmai stábjával. A fordulatos, izgalmas és helyenként kifejezetten mókás hokimeccs díszvendége Magosi Bálint volt, aki családjával látogatta meg a rendezvényt, ráadásul a válogatott jégkorongozó kisfia társaságában jégre is lépett a jutalomjáték alkalmával.

 Az Érdi Jégcsarnokban meghirdetett jégkorongozás és korcsolyázás mellett felszerelésbörze és büfé, a létesítményen kívül pedig autós ügyességi vetélkedő a Skoda Bara Autóház jóvoltából, Miccs grillételek, korosztályok közti kispályás labdarúgótorna, hétmétereslövések, kosárlabdázás, ugrálóvárak, arcfestés és tombolajáték várták a Kárpáti Farkasok közösségét.

Továbbin fényképek megtekinthetőek a Kárpáti Farkasok hivatalos Facebook-oldalán.

Köszönjük, hogy eljöttetek, találkozunk jövőre!

Hajrá, Farkasok!