Heti hokikörkép (2023. 01. 2-i hét)

Heti hokikörkép (2023. 01. 2-i hét)

2023-01-11

2023. 01. 05., csütörtök
U18 B1 alapszakasz, Érdi Jégcsarnok
Kárpáti Farkasok - OHA 9-1 (2-1, 2-0, 5-0)
Érdi gólok: Nagy, Somhegyi, Kuminka, Orosz, Görbe, Tóth, Ivanics, Balló, Sárközi

Fekecs Norbert vezetőedző: „Nehézkesen kezdtük a mérkőzést. A második harmadra már sikerült egy kicsit nagyobb tempóra kapcsolni, a harmadik harmadra sikerült össze szednünk magunkat. Az ellenfélnek sok kiállítása volt, így tudtuk gyakorolni az emberelőnyös játék szituációt, de van még mit fejleszteni rajta.”

2023. 01. 06-08.
U12 Kárpáti-medencei Magyar Liga, Karcfalva
Az érdi ezüstéremmel zárult tornával külön cikkben foglalkozunk részletesebben, amely IDE kattintva is elérhető.

2023. 01. 07., szombat
U14 V. csoport, középszakasz, Zalaegerszegi Jégcsarnok
Egerszegi Titánok - Kárpáti Farkasok 6-4 (2-1, 0-2, 4-1)
Érdi gólok: Laczkó, Somhegyi, László-Siroki, Darabos.

Csehy Zsombor vezetőedző: „Rosszul kezdtük a mérkőzést, mintha elfelejtettünk volna játszani. Láthatóan nem tett jót a karácsonyi szünet a srácoknak. A második harmadtól végre megtaláltuk magunkat és sikerült felpörögni, gólokat lőni. A záró harmadra egygólos vezetéssel vágtunk neki, ellenfelünk hamar egalizált. A meccs végére elfáradtak a gyerekek fizikálisan és mentálisan is.”

U8, McDonald's Jégkorong Utánpótlás Bajnokság, Budapest, Városliget
Kárpáti Farkasok - Jégkert SE
Kárpáti Farkasok - Sportországi Cápák
Kárpáti Farkasok - DVTK Jegesmedvék

Csibi József vezetőedző: „Jól érezte magát mindenki. Furcsa körülmények között játszottak a gyerekek, nagyon erős napfényben és palánk nélkül. Úgy gondolom, minden gyermek számára nagy élmény volt.”

U10, McDonald's Jégkorong Utánpótlás Bajnokság, Budapest, Városliget
Kárpáti Farkasok - UNI Győr-NEMAK ETO HC
UTE1 - Kárpáti Farkasok
Szombathelyi Pingvinek - Kárpáti Farkasok

U14 III. csoport, középszakasz, Érdi Jégcsarnok
Kárpáti Farkasok - UNI Győr-NEMAK ETO HC 1-5 (0-0, 1-2, 0-3)
Érdi gólok: Kotroczó

Dósa Dávid vezetőedző: „A mérkőzést nagyon jó iramban, összpontosítva kezdtük. Egy pici részlett hiányzott, hogy a helyzeteinket gólra váltsuk. Ugyan mezőnyjátékban és a helyzetek számában is hatékonyabbak voltunk az első és a második harmadban is, sajnos gólt nem hozott egyik etap sem. A harmadik harmadban, a gyorsan bekapott két gól rányomta bélyegét a játékunkra, és nem sikerült újra felpörögnünk.”

OB IV/C-B csoport, Érdi Jégcsarnok
Kárpáti Farkasok - Tatabányai Polipok 6-4 (2-0, 4-3, 0-1)
Érdi gólok: Laczkó I. 5, Gábor

2023. 01. 08., vasárnap
U8 kék torna, Dunaújváros
Ifj. Ocskay Gábor JA - Kárpáti Farkasok
UTE - Kárpáti Farkasok
Kárpáti Farkasok - Dunaújvárosi Acélbikák
Kárpáti Farkasok - Ifj. Ocskay Gábor JA

Csibi József vezetőedző: „A torna első két meccsén kicsit álmosan játszottunk. A harmadik, negyedik mérkőzésen már pörgösebb volt a csapat, sok szép megoldást láttam. Továbbra is a védekezésre, helyezkedésre kell nagyobb hangsúlyt fektetni. Meg kell tanítani a gyerekeknek, hogy a védekezés a legfontosabb, ami a csapat egy részének már megy, és azon dolgozunk folyamatosan, hogy minden gyermek megtanulja.”

U12 piros, Érdi Jégcsarnok
Kárpáti Farkasok C - Táti Tigrisek JE 0-0

Hamvai Szilárd edző: „Kicsit álmosan mentünk bele az első mérkőzésbe, nem diktáltunk nagy tempót. Sok helyzete adódott az ellenfélnek, amit gólra váltott. A második harmadtól viszont sebességet váltottunk, hamar kézbevettük az irányítást és a helyzeteinket ki is tudtuk használni.”

Kárpáti Farkasok C - Sportországi Cápák B 0-0

Hamvai Szilárd edző: „A második mérkőzésre úgy érkeztünk, ahogy az előzőt befejeztük. Volt energia a srácokban, nem okozott gondot százszázalékot adniuk. Azt láttam, amit elvártam, jó passzok, okos megmozdulások. Kerestük az üresen levő emberünket és sok szép gólt lőttünk. Minden téren elégedett voltam a srácokkal, azt gondolom, a szezon eddigi legjobb hétvégéjét láttam.”

U16 II. csoport, középszakasz, Debrecen
DEAC Jégkorong Akadémia - Kárpáti Farkasok 5-9 (3-5, 2-3, 0-1)
Édi gólok: Polgár 5, Szentandrássy, Korein, Tóth F., Antalfy

David Minárik vezetőedző: „Ezen a mérkőzésen mindkét oldalon sok védekezési hiba volt. Agresszív letámadással nyomás alá helyeztük az ellenfelet és így támadási lehetőségeket tudtunk kialakítani. Ha az alapszakasz mérkőzéseivel hasonlítom össze, akkor pontosabbak voltak a passzaink és nagyobb önbizalommal játszottunk. Örülök, hogy egy fontos győzelemmel kezdtük a középszakaszt.”

(Fotó: U8 kék Dunaújvárosban, Csibi József vezetésével)