Aktuális hírek, közlemények

Fókuszban az U18-as korosztály!

Ahogy azt már április elején bejelentettük, a Kárpáti Farkasok egyesülete két új korosztályban, U16-ban és U18-ban is indít csapatot. Mini camp lehetőség a 2004 és 2005-ben született, az U18-as csapat iránt érdeklődő játékosoknak!

Olvass tovább

Új kapusedzőnk: Gyenes Dávid

Újabb nagyon fontos alkotóelemmel gyarapodik a Kárpáti Farkasok, kapusedzőként csatlakozik hozzánk Gyenes Dávid.

Olvass tovább

U14: Megtapasztaltuk, hová kell felfejlődni

A Kárpáti Farkasok a magunk mögött hagyott szezonban nevezett először csapatot az U14-es korosztályban.

Olvass tovább

U8: Biztonságos légkört teremtünk a gyerekek számára

Sándor Székely Katinka a múlt szezon kezdetén csatlakozott a Kárpáti Farkasok szakmai stábjához, remekül beilleszkedett az edzői stábba.

Olvass tovább

Új edző csatlakozik a Kárpáti Farkasokhoz

Fekecs Norbert személyében megérkezett az alakulóban levő U18-as csapatunk vezetőedzője. A 35 éves szakember júniustól csatlakozik a Kárpáti Farkasok szakmai stábjához.

Olvass tovább

U12: Beleszoktunk a nagypályás jégkorongba

Az U12-es korosztály világa abból a szempontból éppolyan, mint a kisebbeké, hogy itt sem számít még hivatalosan az eredmény, óriási különbség viszont, hogy ez a nagypályás jégkorong kezdete.

Olvass tovább

U10: gyorsnak kellett lenni a létszámstop miatt

Nem szervezhettünk toborzókat úgy ahogy szerettük volna, de így is 60 kisgyerek játszott idén a Kárpáti Farkasok U10-es csapataiban. Ebben a legnehezebb az volt, hogy „bejussunk” egy-egy tornára, de így is elegendő számú mérkőzés jutott mindenkinek – szögezi le Hegyi Ádám vezetőedző.

Olvass tovább

U8: 18-an kezdtük a szezont, 60-an vagyunk most

Létszámban és eredményességben is fejlődtünk, előre léptünk az elmúlt szezonban – állapítja meg Csibi József, a Kárpáti Farkasok U8-asainak vezetőedzője.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 of 50 news entries