Hokisuli

Információ

Regisztráció - Jelentkezés - Kattints ide!

A Hokisuli kiváló lehetőséget nyújt a 10 év alatti (2012 után született), jégkoronggal ismerkedő gyermekek számára. Átmenetet és felzárkózási lehetőséget biztosít a korcsolyaoktatás és a jégkorongozás között.

Hetente két alkalommal, hétfő délután (16:00) és szombat délelőtt (08:00) várjuk a jelentkezőket. A hokisuli menüpontban rendszeresen frissítjük az aktuális heti időpontokat.

A program turnusonként indul, egy turnus 4 hetet, összesen 8 edzést foglal magában. A gyermek fejlődésétől függően az edzők döntik el, hogy a gyermek a következő turnust is a hokisulival folytassa vagy a korosztályos csapat edzésmunkájába csatlakozzon be.

A turnusok az alábbiak szerint indulnak:

  • 2020. szeptember 7.
  • 2020. október 5. 
  • 2020. november 2.
  • 2020. november 30.
  • 2021. január 4.
  • 2021. február 1.

A Hokisulin a részvétel az első edzéstől számított két hétben ingyenes egy alap regisztrációt követően, utána egyesületi regisztráció és a csökkentetett (8.000 Ft-os) havi díj megfizetése szükséges.

A korosztályos vezetőedzők rendszeresen látogatják a Hokisuli edzéseit és egyeztetnek a Hokisuli edzőivel. A gyermek fejlődésétől függően fog tudni csatlakozni a korosztályos edzésekhez. A korosztályos edzések látogatása esetén a következő hónaptól teljes összegű havi díj megfizetése szükséges.

Elérhetőség

A Hokisulival kapcsolatos kérdésekkel Csehy Zsombornál lehet érdeklődni a +36304024199-as telefonszámon vagy a csehy.zsombor@karpatifarkasok.hu  e-mail címen lehet.