Hokisuli

Információ

Regisztráció - Jelentkezés - Kattints ide!

A Hokisuli kiváló lehetőséget nyújt a 8 év alatti (2014 után született), jégkoronggal ismerkedő gyermekek számára. Átmenetet és felzárkózási lehetőséget biztosít a korcsolyaoktatás és a jégkorongozás között.

Hetente két alkalommal, hétfő délután (16:00) és szombat délelőtt (08:00) várjuk a jelentkezőket. A hokisuli menüpontban rendszeresen frissítjük az aktuális heti időpontokat.

A program őszi turnussal indul, egy turnus 10 hetet, összesen 20 edzést foglal magában. A gyermek fejlődésétől függően az edzők döntik el, hogy a gyermek a következő turnust is a hokisulival folytassa vagy a korosztályos csapat edzésmunkájába csatlakozzon be.

 

A Hokisulin a részvétel szeptemberben ingyenes egy alap regisztrációt követően, utána egyesületi regisztráció és a csökkentetett (6.000 Ft-os) havi díj megfizetése szükséges.

A korosztályos vezetőedzők rendszeresen látogatják a Hokisuli edzéseit és egyeztetnek a Hokisuli edzőivel. A gyermek fejlődésétől függően fog tudni csatlakozni a korosztályos edzésekhez. A korosztályos edzések látogatása esetén a következő hónaptól teljes összegű havi díj megfizetése szükséges.

Elérhetőség

A Hokisulival kapcsolatos kérdésekkel Csehy Zsombornál lehet érdeklődni a +36304024199-as telefonszámon vagy a csehy.zsombor@karpatifarkasok.hu  e-mail címen lehet.