Aktuális hírek, közlemények

Bejutott a legjobb nyolc közé a Kárpáti Farkasok U16-os csapata

A KMH elleni 5–2-es sikerrel és az UTE-tól elszenvedett 7–4-es vereséggel zárta a kvalifikációt a Kárpáti Farkasok U16-os csapata. David Minarik együttese a liláktól elszenvedett vereség ellenére a korábbi két – OHA és BJA elleni – győzelemnek is köszönhetően megnyerte csoportját és bejutott a bajnokság legjobb nyolc csapata közé.

Olvass tovább

Kettőből kettő az U16-os mérleg; a kicsiknek szokniuk kell a nagykaput

Újabb csapataink számára rajtolt el a 2022/2023-as jégkorongidény. Az U8-as csapatnak a szintlépés is hozott újdonságokat.

Olvass tovább

Négy játékosunk vett részt az U16-os válogatott táborban

Nem csak az U17-es, hanem az U16-os magyar jégkorong-válogatottba is szép számmal hívtak be Kárpáti Farkasok-játékosokat. A fiatalabbak összetartását Óbudán tartották.

Olvass tovább

Az egyik legtöbbet versenyző csapat volt az U10-es

Versenyben vannak fiataljaink a nagy múltú hazai klubokkal, amihez az is kellett, hogy az egyik legtöbbet versenyző csapat legyen a Kárpáti Farkasok U10-es gárdája. Lengyel Levente vezetőedzővel értékeltük a szezont.

Olvass tovább

Nagypályás játékra váltanak U12-ben

Sűrű programmal teli időszakot tudhat maga mögött a Kárpáti Farkasok U12-es korosztálya. A jégkorongozó fiatalok vezetőedzőjével, Hegyi Ádámmal beszélgettünk.

Olvass tovább

Tizedik helyen zárta a szezont a Hamvai Szilárd által irányított U14-es korosztály

Növekvő sorrendben az U14-es a legfiatalabb korosztály, amely bajnokságában már számon tartják az eredményeket. A Kárpáti Farkasok tizedik helyezést ért el a 2021/2022-es szezonban, ebben a korcsoportban.

Olvass tovább

A klubtörténet legnagyobb sikerét hozta össze az U16-os gárda

Mindössze nüanszon múlt, hogy nem lett bronzérmes a Kárpáti Farkasok U16-os jégkorongcsapata a 2021/2022-es szezonban. David Minárik legényei végül negyedik helyen zártak, de így is a klub fiatal történetének eddigi legnagyobb sikerét érték el.

Olvass tovább

Bejutott az osztrák bajnokságba a debütáló U18-as csapat

Első évében kvalifikálta magát az osztrák bajnokságba, a hazaiban pedig tizedik helyen zárt a Kárpáti Farkasok U18-as jégkorongcsapata. Fekecs Norbert vezetőedzővel értékeltük a szezont.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 a(z) 22 cikkből