Aktuális hírek, közlemények

Meghívásnak tettünk eleget az egyik érdi rendezvényen

A Szent Iván-éji Szőlővirág Ünnepen vendégeskedtünk az érdi pincesoron.

Olvass tovább

Érdi Jégkorong Road Show idén is

Találkozz velünk idén nyáron is Érd különböző rendezvényein!

Olvass tovább

Erős alapokon áll a Kárpáti Farkasok utánpótlása

Hatvan gyermekkel dolgozta végig az idényt Csibi József, a Kárpáti Farkasok U8-as korosztályának vezetőedzője, aki a játékosok fejlődésével és teljesítményével is elégedett volt a mögöttünk hagyott évadban. A korosztály vezetőedzőjével beszélgettünk.

Olvass tovább

Nagy Attila az Érd FM vendége volt

Klubunk sportmenedzsere, Nagy Attila nyilatkozott az Érd FM 101.3-nak. Az aktuális téma a klubunknál végzett minőségi utánpótlás-nevelés, melyre nemzetközi szinten is felfigyeltek.

Olvass tovább

Az egyik legtöbbet versenyző csapat volt az U10-es

Versenyben vannak fiataljaink a nagy múltú hazai klubokkal, amihez az is kellett, hogy az egyik legtöbbet versenyző csapat legyen a Kárpáti Farkasok U10-es gárdája. Lengyel Levente vezetőedzővel értékeltük a szezont.

Olvass tovább

A Digi Sport vendégei voltunk

Nagy Attila sportmenedzser és András Hunor, a Kárpáti Farkasok U18-as jégkorongcsapatának játékosa vendégeskedett a Digi Sport reggeli élő műsorában.

Olvass tovább

Kedves Alfréddal bővült az edzői stábunk

Különféle tornák által már korábban is ismerte az Érdi Jégcsarnokot, májustól azonban már a Kárpáti Farkasok edzőjeként tevékenykedik Kedves Alfréd. A Dunaújvárosból érkezett erdélyi születésű szakemberrel beszélgettünk.

Olvass tovább

Nagypályás játékra váltanak U12-ben

Sűrű programmal teli időszakot tudhat maga mögött a Kárpáti Farkasok U12-es korosztálya. A jégkorongozó fiatalok vezetőedzőjével, Hegyi Ádámmal beszélgettünk.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 of 192 news entries