Aktuális hírek, közlemények

Hétvégi programajánló (2022. 09. 24-25.)

Hét sorozatban lesznek érdekeltek csapataink a hétvégén, köztük a McDonald's Gyermek Jégkorong Fesztiválon. U18-asaink először lépnek jégre a bajnokságban.

Olvass tovább

Kettőből kettő az U16-os mérleg; a kicsiknek szokniuk kell a nagykaput

Újabb csapataink számára rajtolt el a 2022/2023-as jégkorongidény. Az U8-as csapatnak a szintlépés is hozott újdonságokat.

Olvass tovább

Nyolc év alatti gyermekeink is megkezdik a bajnokságot

Két korosztály kivételével valamennyiben lesz jelenése klubunknak ezen a hétvégén. Itthon az U12-es és U14-es jégkorongozóinknak szoríthatunk.

Olvass tovább

Elrajtolt a bajnoki szezon

Öt Kárpáti Farkasok-mérkőzéssel megkezdődött a 2022/2023-as jégkorongidény. Az első játékhétvégén U12-es és U14-es csapataink léptek jégre.

Olvass tovább

Becsengettek az Érdi Hokisuliba

Hét év alatti gyermekek vettek részt klubunk őszi hokisuli programjának első foglalkozásán. Akadtak olyanok, akik már tudtak korcsolyázni, de a többség még jégre is csak először lépett.

Olvass tovább

Szomszédünnepen szórakoztattuk a gyermekeket

Az Érdi Szomszédünnep két helyszínén is gyerekekkel találkoztunk szombaton. Kitelepülésünk része volt a második alkalommal meghirdetett Érdi Jégkorong Roadshow-nak.

Olvass tovább

Vigyázz, kész, rajt!

A Kárpáti Farkasok két-két U14-es és U12-es csapata kezdi meg a 2022–2023-as évadot az előttünk álló hétvégén. Amíg a fiatalabbak vasárnap egyaránt hazai jégen, az Érdi Jégcsarnokban méretik meg magukat, addig az U14-eseknél szombaton az első csapat játszik a Velencei úti létesítményben, míg a B-jelű együttes Jászberényben lép jégre két találkozón is.

Olvass tovább

Négy játékosunk vett részt az U16-os válogatott táborban

Nem csak az U17-es, hanem az U16-os magyar jégkorong-válogatottba is szép számmal hívtak be Kárpáti Farkasok-játékosokat. A fiatalabbak összetartását Óbudán tartották.

Olvass tovább

Megjelenítve 8 of 211 news entries