Bemutatkozás

A Kárpáti Farkasok Sportegyesület elsődleges működési célja, hogy megszerettesse a gyerekekkel a jeges sportágakat és az ÉRDI JÉGCSARNOKOT programokkal megtöltse. A jégpálya 2019 januári megnyitásával az érdi és a környező települések lakói előtt újabb nagyszerű sportolási lehetőség adódott. Egyesületünk elkötelezett amellett, hogy a jégkorongsportág térképre Érd is felkerüljön, ezért toborzási programunk keretében a legkisebbek és az újonnan csatlakozók részére különböző korcsolyaoktatási programokat szervezünk.


Kárpáti Farkasok – Korcsolyaoktatás

A délelőtti korcsolyaoktatás keretében az érdi és környékbeli óvodák és általános iskolák részére biztosítunk jéglehetőséget. Az intézményekből érkező csoportok részére heti egy-egy alkalommal tartunk korcsolyaórákat, ahol a gyerekeket megtanítjuk magabiztosan mozogni a jégen, ezáltal megszerezhetik a megfelelő korcsolyás alapokat a tovább lépéshez.

A korcsolyasport olyan összetett és speciális mozgáskultúra, mely a jégpályán kívül nem tanulható meg. Segíti a koncentrációt, a harmonikus mozgás elsajátítását, valamint az egyensúlyérzék kialakulását, játékos, csoportos formában. Olyan képességek birtokába jut a gyermek, melyet tanulmányai és egyéb - sporton kívüli - elfoglaltságai esetén is használni tud.

Az óvodai és iskolai csoportok részére megfelelő létszám esetén buszokat biztosítunk az oda- és visszaútra, továbbá jégpályánkon korcsolyakölcsönző, büfé és egyéb kiszolgáló lehetőségek is üzemelnek.

 

Tanulj meg Nálunk korcsolyázni

Az óvodák és általános iskolák részére a 2021-2022-es tanítási évben a következő feltételekkel ajánljuk 10 alkalmas korcsolyaoktatási programunkat, mely az érdi önkormányzat és az érdi tankerület támogatását is élvezi, az alábbi feltételekkel:

  • intézménytől való el- és visszaszállítás,
  • szakképzett oktatók
  • igény esetén akár korcsolya és fejvédő kölcsönzés a készlet erejéig


Helyszín: ÉRDI JÉGCSARNOK (2030 Érd, Velencei út 39-41.) (térkép)

A korcsolyaórák minden hétköznap reggel 8:00-tól óránként indulnak, egy oktatás időtartama 40 perc.
Az időpontokat előzetes egyeztetést követően az oktatás szervezői adják meg. Minden csoporthoz 2 kísérőt kell biztosítania az oktatási intézménynek a gyerekek gyors öltöztetésének lebonyolítása érdekében.

15 főnél kisebb létszám vagy egyéb speciális elképzeléseivel kapcsolatban a Kárpáti Farkasok oktatásszervezői készséggel állnak rendelkezésére.

Egy turnus 10 alkalmat foglal magában; ebből 5 alkalmat előre szükséges befizetni. A turnus második részének befizetése legkésőbb az 5. alkalom igénybevételekor esedékes.

Időpontegyeztetés, árajánlat kérése végett keressenek minket bizalommal az office@karpatifarkasok.hu e-mail címen vagy a +36-20-919-8829 telefonszámon.

Kérjük, további információkért keressék oktatásszervezőinket!

E-mail: office@karpatifarkasok.hu Telefon: +36-23-749-940

Fontos tudnivalók

Még sosem voltál jégen, de szeretnél megismerkedni a legjobb jeges sporttal, nálunk jó helyen jársz! Honlapunkon, a www.karpatifarkasok.hu oldalon megtalálsz minden információt, ezután nálunk kipróbálhatod milyen érzés jégen csúszni és megnézheted, hogyan korcsolyáznak és edzenek az idősebbek, akik már sok éve űzik ezt a sportágat. Ha 4 és 10 éves kor között vagy ne habozz, látogass el hozzánk és tedd magad próbára! Hogy mit kell magaddal hoznod a legelső alkalommal, amikor eljössz hozzánk?


RUHÁZAT

Első alkalommal vastag melegítőben vagy síruhában gyere. Biztosan fenékre fogsz néha ülni, a vékony nadrágok hamar átáznak, és az oktatás végén már fázni fogsz emiatt. Kesztyűt hozz magaddal, a biztonságos korcsolyázás végett, illetve, hogy ne csupasz kézzel kelljen a hideg jeget fogdosnod.


VÉDŐFELSZERELÉS

Az oktatásokon nem szükséges a speciális védőfelszerelés viselete. Amennyiben van biciklis könyökvédőd, térdvédőd, fejvédőd, ezeket elhozhatod magaddal extra védelemnek, de nem feltétele az edzésen való részvételnek. A fejvédő viselete kötelező minden oktatáson, de ebben is számíthatsz ránk, hiszen adunk kölcsön, amíg ismerkedsz a jéggel!


KORCSOLYA

Amennyiben van saját korcsolyád, hozd magaddal! Ha nincs, aggodalomra semmi ok, szertárunkban közel 100 darab korcsolyából tudjuk neked a legjobbat kiválasztani!