Hokisuli

Információ

Regisztráció - Jelentkezés - Kattints ide!

A Kárpáti Farkasok Hokisuli kiváló lehetőséget nyújt a 8 év alatti (2015 után született), jégkoronggal ismerkedő gyermekek számára. Átmenetet és felzárkózási lehetőséget biztosít a korcsolyaoktatás és a jégkorongozás között.

2022. szeptember 10-től heti két alkalommal, hétfő délután (16:00) és szombat délelőtt (08:00) várjuk a jelentkezőket. A hokisuli menüpontban rendszeresen frissítjük az aktuális heti időpontokat.

A program őszi turnussal indul, egy turnus 10 hetet, összesen 20 edzést foglal magában. A gyermek fejlődésétől függően az edzők döntik el, hogy a gyermek a következő turnust is a hokisuliban folytassa vagy a korosztályos csapat edzésmunkájába csatlakozzon be.

A Kárpáti Farkasok Hokisuliban a részvétel ingyenes szeptemberben, egy alap regisztrációt követően. Utána egyesületi regisztráció és a csökkentetett (6.000 Ft-os) havidíj megfizetése szükséges (október és november hónapokra vonatkozóan).

A korosztályos vezetőedzők rendszeresen látogatják a hokisuli edzéseit és egyeztetnek a hokisuli edzőivel. A gyermek fejlődésétől függően tuf csatlakozni a korosztályos edzésekhez. A korosztályos edzések látogatása esetén a következő hónaptól teljes összegű havi díj megfizetése szükséges.

Elérhetőség

A Hokisulival kapcsolatos kérdésekkel Babic Vladimirnál lehet érdeklődni a +36305632244-es telefonszámon vagy a hokisuli@karpatifarkasok.hu  e-mail címen lehet.