Hokisuli

Információ

Regisztráció - Jelentkezés - Kattints ide!

A Kárpáti Farkasok Hokisuli kiváló lehetőséget nyújt a 8 év alatti, jégkoronggal ismerkedő gyermekek számára. Átmenetet és felzárkózási lehetőséget biztosít a korcsolyaoktatás és a jégkorongozás között.

A program őszi turnussal indul, egy turnus körülbelül 10 hetet, összesen 20-22 edzést foglal magában. A gyermek fejlődésétől függően az edzők döntik el, hogy a gyermek a következő, tavaszi turnust is a hokisuliban folytassa vagy a korosztályos csapat edzésmunkájába csatlakozzon be.

A Kárpáti Farkasok Hokisuliban a részvétel ingyenes az első hónapban, egy alap regisztrációt követően. Utána egyesületi regisztráció és a csökkentetett (6.000 Ft-os) havidíj megfizetése szükséges (második és harmadik hónapokra vonatkozóan).

A korosztályos vezetőedzők rendszeresen látogatják a hokisuli edzéseit és egyeztetnek a program edzőivel. A gyermek fejlődésétől függően tud csatlakozni a legfiatalabb versenyzői csoport edzéseihez. A korosztályos foglalkozások látogatása esetén a következő hónaptól teljes összegű havi díj megfizetése szükséges.

Aktuális hokisuli időpontjainkról honlapunk hírei között, illetve Facebook és Instagram felületeinken is folyamatosan beszámolunk.

Elérhetőség

A Kárpáti Farkasok Hokisulival kapcsolatos kérdésekkel Babic Vladimirnál lehet érdeklődni a +36 30 563 2244-es telefonszámon vagy a hokisuli@karpatifarkasok.hu  e-mail címen lehet.