Öt csapatunk idegenben lép jégre

A Kárpáti Farkasok utánpótlásában hét korosztály nyolc csapata lendül akcióba a következő napokban. U18-as és U16-os együtteseink a Budapest Jégkorong Akadémiához látogatnak, első számú U14-eseink Győrbe utaznak, U12-es kék csapatunk pedig Dunaújvárosban vendégszerepel, továbbá U10-es piros tornán is részt veszünk az FTC Sátras Jégpályáján. A többieknek az Érdi Jégcsarnokban szurkolhatunk.

Olvass tovább

Utánpótlás körkép (2022. 1. 19-23.)

A Kárpáti Farkasok hat korosztályos csapata lendült akcióba múlt héten. U18-as együttesünk nem tudta megszerezni első győzelmét az osztrák bajnokságban. U16-os fiaink a DVTK-t és a Fehérvárt is legyőzték Érden, a 14 év alattiak az Ocskay akadémia ellen nyertek, az U12-esek viszont Káposztásmegyeren szenvedtek vereséget a Vasastól. A legkisebbek a Városligetben hokiztak az MJSZ által szervezett tornákon.

Olvass tovább

Közönségkorcsolya

Olvass tovább

Toborzás

Olvass tovább

Korcsolyaoktatás

Olvass tovább

Az Érdi Jégcsarnok

Az első olyan jeges sportlétesítmény Magyarországon, amely folyamatosan, 12 hónapon át működik. Otthona a Kárpáti Farkasok jégkorongcsapatának, valamint közönségkorcsolyázásnak, szabadidős programoknak és egyéb rendezvényeknek.